lauantai 10. syyskuuta 2016

Kesän lempparibiisit

Ihanaa lauantaiaamua! En ole pitkään aikaan listannut lempparitanssikappaleitani, joten nyt on aika käydä läpi soittolistat kesäkuusta nykyhetkeen. Lempparimusiikki on ollut melko lattaripainotteista viime aikoina, mutta on listoille myös muutakin materiaalia eksynyt :)

Scandinavian Music Group - Hölmö rakkaus: Kyseiseen bändiin tutustuin lähemmin kesäkuussa. Tämä biisi sopisi esimerkiksi bugg-kappaleeksi!
Sinitaivas - Saunapuhdas: Tätä ihanaa salsaa kuuntelin, kun olin matkalla Espanjasta takaisin Suomeen. 
Pachanga - Vida Positiva: Ei varsinaisesti edusta mitään tanssilajia, mutta silti ihanaa hyvän mielen musiikkia! En ole vielä kertaakaan pystynyt kuuntelemaan tätä hymyilemättä!
Nicky Jam - Hasta el Amanecer: Yksi parhaita kuulemiani reggaeton-biisejä. Tätä on tampattu Madridin tanssilattioilla lukemattomat kerrat!
Juha Tapio - Jotain niin oikeaa: Valasrannalla ensimmäistä kertaa kuultu hidas bugg. Niin ihana!
Tuure Kilpeläinen - Autiosaari: Aivan mahtava uutuusbiisi, jonka onnekseni myös Hurma otti nopeasti ohjelmistoonsa :)
Leevi & the Leavings - Mieletön Melinda: Poliittisesti aivan liian epäkorrekti, mutta äärimmäisen viihdyttävä kappale. Tähän voisi mennä vaikka hidasta jiveä! Tai vaihtoehtoisesti leikata ruohoa tämän tahtiin, niin kuin minä tein kesällä ainakin kymmenen kertaa...
Mike Diamondz - La Onda: Esimerkiksi salsaksi taipuva lattari-ihanuus!
Club for Five - Kellä kulta, sillä onni: Lisää Valasranta-materiaalia letkeässä fuskumuodossa.
Nicky Jam, Cosculluela - Te Busco: Lisää reggaeton-meininkiä.
Johanna Kurkela - Rakkaus tekee vapaaks: Hurjan kaunis slovari. 
Maluma - Borro Cassette: Jos Hasta el Amanecer oli yksi parhaita kuulemiani reggaeton-biisejä, niin tämä on sitten ehdottomasti se paras!
Nicky Jam, Reik - Ya me Enteré: Yritin pitää tämän listan melko puhtaana reggaeton-jumputuksesta, mutta en sitten pystynytkään siihen. Pakko tämäkin on mainita, niin ihana!
Jacob Forever, Farruko - Hasta que se seque el malecón: Alunperin salsabiisi, tämä versio tosin vähän enemmän reggaeton-henkinen. Salsaversion kuulin ensimmäistä kertaa Valasrannassa.
Soha - Mil Pasos: Valasrannan sambatunnilta bongattu ihana, lähes hypnoottinen kappale. Tämä kun lähtee soimaan heti aamusta, ei rauhaa saa koko päivänä, sen voin taata! :D

Ei kommentteja: