sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Venus Nightlife Turku 27.1.2018

Eilen oli ehdottomasti paras ilta ikinä! Ja hauskaa tässä on se, että kyseessä eivät edes olleet mitkään tavalliset tanssit. Vietin nimittäin rauhallista lauantai-iltaa sohvalla köllötellen, kun aloin yhtäkkiä miettiä, miten mukava olisi lähteä tansseihin. Enää ei ehtinyt hankkia kyytiä Auraan joten olin jo luopunut suunnitelmista, kunnes näin ohimennen Facebookissa, että Neljänsuora esiintyy juuri samana iltana Turun Venuksessa. Mietin, että paikkahan mahtaa olla jopa tanssiravintolan tyyppinen, eli mahdollisuus päästä tanssimaan saattaisi olla olemassa. 

Kyseltyäni ensin Facebookin tanssiporukasta kanssaharrastajien neuvoja, päätin, että lähden katselemaan meininkejä, vailla mitään ennakko-odotuksia. Jos pääsen tanssimaan niin hyvä, jos en niin keskityn vain seurailemaan Neljänsuoran keikkaa.

En ollut ennen käynyt Venuksen tanssipuolella, joten paikka kyllä yllätti positiivisesti. Tanssiparketti oli iso ja tilaa oli muutenkin paljon. Yökerhoksi yllättävänkin viihtyisä, sanoisin. Tanssikenkiä en ollut uskaltanut ottaa mukaan, vaan tanssin converseissa - hyvä päätös, koska loppuillasta tanssilattia alkoi olla jo täynnä kaatuneita juomia, lasinsirpaleita ja edestakaisin seilaavia laseja (viimeksi mainitut mielestäni hengenvaarallisia tuollaisessa paikassa). Mutta alkuillasta paikka oli viihtyisä!

Neljänsuora oli tosi hyvä. Heillä on nyt menossa 20-vuotisjuhlavuosi, ja sen kunniaksi he soittivat myös vähän vanhempia kappaleita. Oma suosikkini nykyään on kuitenkin ehdottomasti Soittakaa Kuurankukkaa, ja sitä pääsi onneksi myös eilen veivaamaan buggina! Neljänsuora sopi hyvin tuollaiselle klubikeikalle - kun taas ihan oikeissa tansseissa toivoisin heiltä vähän laajempaa lajivalikoimaa.

Kaikkein iloisin yllätys oli kuitenkin se, että paikalla oli tosi paljon tanssiporukkaa - jopa lavoilta tuttuja tyyppejä. Pääsin tanssimaan tosi hyvin koko illan ja minulla oli ihan uskomattoman hauskaa! Tosi paljon biisit painottuivat tietysti buggiin ja fuskuun, mutta kyllä minä yhdet rumbatkin pääsin tanssimaan, ja muutamat mukavat hitaat kappaleet.

Jos nyt jotain negatiivista on sanottava, niin ei yökerho siitä viihtyisimmästä päästä ole tanssipaikkana, varsinkaan keskiyön jälkeen. Tosi humalaisten tanssiinkutsut ovat hieman ahdistavia - muutamat pakit jouduin eilenkin antamaan. Omaa tanssia myös vaikeuttaa se, että tanssiin tottumattomat, muutaman tuopin jo kumonneet sankarit seikkailevat tanssilavalla miten sattuu. Sain eilen kerran todella kipeän potkun suoraan jalkapöytääni, ja olin hetken jo varma että saan sanoa hyvästit tanssimiselle, ainakin sen illan osalta :D Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin. 

Mitään halpaa lystiä eilinen ei myöskään ollut, sillä sisäänpääsy maksoi 15 euroa, narikka peräti 3 euroa, ja näiden lisäksi jouduin vielä tilaamaan ensin tylsistymiseeni yhden pepsimaxin (4,50) kun alkuillasta odottelin Neljänsuoran aloittavan sekä myöhemmin illalla vesipullon (2,50) kun meinasin ihan nihistyä kaiken tanssimisen keskellä. Mutta kerrankos sitä käy tuollaisen vaihtoehdon tsekkaamassa, kun kerta lähellä asuu! :)

Eilinen oli todella positiivinen yllätys ja onnistunut tanssi-ilta! Voin suositella muillekin kyseisen paikan testaamista silloin kun paikalla on jokin tanssibändi. Minun matkani jatkuu nyt Pyrkivän sunnuntaitansseihin. Pitäkää tekin kaikki hauskaa, jotka olette tansseihin lähdössä!

Ei kommentteja: