tiistai 23. tammikuuta 2018

No ne tanssisaappaat!

Olenkin jo aiemmin maininnut täällä blogissani, että himoitsen Sway'd -tanssisaappaita tanssikenkäkokoelmaani. Kokeilin niitä jo syksyllä Tanssipuodilla kun kävin hakemassa uudet pellenkenkäni, ja yllätyin siitä, että saappaat olivat paitsi suorastaan syötävän suloisen näköiset, myös uskomattoman mukavat jalassa. 


TanssiStartissa menin uudestaan kokeilemaan noita ihanuuksia, ja kaupathan siitä tuli. Miten sitä nyt ihminen pärjää ilman maailman kauneimpia tanssisaappaita? Ei kerta kaikkiaan mitenkään. 

TanssiStartissa ehdin tanssia uudet saappaat jalassani yhden tunnin verran sekä yksissä iltatansseissa. Ja edelleen tuntuivat tosi mukavilta jalassa. Tietysti ne ovat hieman kuumemmat kuin normaalit tanssikengät, ja lämmittävät mukavasti myös säärtä ja pohjetta - mutta eivät mitenkään tuskaisesti. Ja V2:lla nyt on aina niin kylmä, että minusta oli vain ihan mukavaa, kun oli vähän ylimääräistä lämpöä jaloissa!


Sway'd saappaita myydään Tanssipuodissa monessa värissä - ainakin mustana, harmaana ja tummanpunaisena. Oma valintani oli ehdottomasti musta, mutta myös muunväriset kengät ovat mielestäni kivan näköisiä. Jossain westiebileissä olen joskus nähnyt myös siniset vastaavat saappaat. Pohja saappaissa on haljasnahkaa, ja kiinnitys on helppo vetoketjukiinnitys. Lisää infoa kengistä voi kurkistella Tanssipuodin sivuilta: click!

Tähän asti olen ollut todella tyytyväinen tähän uuteen hankintaani ja voin ehdottomasti suositella saappaita myös kaikille muille tanssijoille! Alunperin nämä taisivat olla enemmän west coast swing -saappaat, mutta kyllähän näitä näkyy lavoilla koko ajan enemmän ja enemmän. Ja minä ainakin aion käyttää näitä ihan kaikenlaisissa tansseissa! Onhan nämä nyt ihanat! <3

Ei kommentteja: