sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Auran nuortentalo 29.10.2016

Eilen oli taas pitkästä aikaa edessä tanssi-ilta, kun suuntasimme Ellin ja Tommin kanssa Auran nuortentalolle. Ihan huippua! Odotukset olivat korkealla, koska esiintyjinä olivat niinkin mahtavat bändit kuin Hurma ja Helminauha.

Saavuimme paikalle vähän kahdeksan jälkeen. Paikalla oli ihan mukavasti ihmisiä, enemmänkin olisi saanut toki olla - asia korjaantui viimeistään yhdeksän jälkeen, kun loputkin tanssijat olivat löytäneet tiensä paikalle. Yllätyin siitä, että sekä bändit että osa yleisöstä olivat panostaneet pukeutumiseensa halloween-hengessä. Itse en ole oikein koskaan päässyt mukaan halloween-perinteeseen, eikä minulle ollut tullut mieleenkään pukeutua tansseihin, mutta oli silti hauskaa katsella muiden asuja. 

Hurmaa en ollut kuullut pitkään aikaan. Laulusolistina Jarnoa sijaisti Pasi Vainionperä - tämä näkyi myös hieman ohjelmistossa, aivan kaikkia tuttuja kappaleita ei kuultu ja paljon oli mukana myös uusia kappaleita. Oikein paljon tykkäsin Hurmasta myös tällaisella kokoonpanolla, ja täytyy oikein erikseen kehua Vainionperän hienoa ääntä - en ollut häntä ennen kuullutkaan.

Helminauhan olen nähnyt monta kertaa, ja he ovat aina positiivinen yllätys. Tietysti aina voisi soittaa enemmän lattareita (mutta tämän kommentin voisin heittää jokaiselle bändille), mutta musiikki oli kuitenkin melko monipuolista ja biisit hyviä. Erityisesti mieleen jäi kappale On kivaa olla tyttö. Se on tosi hauska! Kaiken kaikkiaan minusta tuntuu, että molemmat bändit soittivat suhteellisen paljon hitaita kappaleita. En tiedä onko tämä vain minun harhakuvitelmani vai oliko asia oikeasti näin... Vähän enemmän olisi ollut hauska päästä kunnolla jorailemaan! Illan paras hetki oli ehdottomasti tanssia Hurman soittaman Autiosaaren tahtiin ehkä parhaat salsat ikinä <3

Mitä tanssimaan pääsemiseen tulee, ilta oli oikein hyvä. Ihmisiä ei ollut ihan niin paljon kuin Aurassa yleensä (johtuneeko siitä, että Satulinnassa oli samaan aikaan käynnissä Halloween-leiri?), eikä naisylivoimakaan ollut merkittävä. Naisten hauilla lusmuilin joko rivin takana tai kahvion puolella enkä tehnyt montaakaan hakua. Ensi kerralla yritän ryhdistäytyä!

Tansseista lähtiessä huomasi todella, että talvi on tulossa - ulkona oli tosi kylmä! Se ei tosin haittaa ollenkaan, odotan jo innoissani talvea ja ensilunta ja ennen kaikkea joulua! 


Illan asuna oli uusi mekko - ensimmäistä kertaa päällä. Bongasin sen vähän aikaa sitten Turun Facebook-kirpparilta. Tosi hyvä ostos, erittäin mukava päällä ja tulee varmasti käyttöön myös tanssien ulkopuolella :)

Ei kommentteja: