sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Auran nuortentalo 1.10.2016

Luvassa tanssiraporttia pitkästä aikaa! Eikä ihan mistä tahansa illasta, vaan eilisestä illasta Auran nuortentalolla - parhaasta illasta ikinä!

Lähdin tansseihin odotukset korkealla ja aivan mieletön tanssihii päällä. En ollut päässyt tanssimaan moneen viikkoon, ja edellinenkin tanssi-ilta oli Esakallion katastrofi-ilta (siitä voi lukea täältä), joten tuntui kuin en olisi ollut tanssimassa kunnolla tuhanteen vuoteen. Auran nuortentalolla on aina ollut sydämessäni ihan erityinen paikka, koska siellä tanssit ovat aina aivan loistavia ja kotiin saa lähteä onnellisena ja jalat särkien :)

Tämä ilta ei tehnyt poikkeusta. Ihmisiä oli paljon, vaikka samaan aikaan oli käynnissä myös Valasrannan päättäjäiset. En tiedä millainen tilanne Valaksella oli, mutta Aurassa oli ainakin suurin osa tanssitutuistani, ja myöskin paljon uusia kasvoja, mikä on aina tosi positiivista. Alussa näytti hieman huonolta nuorien suhteen, mutta heitäkin löysi yhdeksään mennessä paikalle kunnon joukko! Naisia oli huomattava enemmistö, ja naistenhaulla jäi aika äkkiä ilman paria, jos ei heti hakurivin muodostuttua syöksynyt hakemaan. Tämä ei kuitenkaan haitannut ja tanssimaan pääsi oikein hyvin.

Illan bändeinä olivat Sinitaivas ja viime tanssikerrasta tuttu Antti Ahopelto Etiketteineen. Oli ihanaa nähdä Sinitaivasta pitkästä aikaa! Erityishuomion ansaitsee se, että heillä oli ohjelmistossaan paljon uusia tosi hyviä kappaleita, kuten esimerkiksi Elias-kitaristin tulkitsema Niin minä rakastan sua. Toinen erityiskiitos tulee siitä, että Sinitaivas soitti kaikkien aikojen lempparini Ikuisuus aamuun, jota melko harvoin keikoilla kuulee. Kolmas plussa tulee siitä, että Sinitaivas on onnistunut tekemään valssikappaleesta ihanan ja mielenkiintoisen. Yleensä tavalliset valssit ovat tosi tylsiä, mutta Sinitaivaan esittämä Toinen valssi on aivan ihana! Siitä tulee jostain syystä mieleen Muumit - erityisesti se jakso, jossa on naamiaiset ja tanssiaiset :) Ja vielä on mainittava, että uusi cha cha -kappale Kaikkeuden kaunein on edelleen aivan ihana!

Antti Ahopelto oli jälleen myös hyvä. Ehkäpä tanssilajien kirjo saisi olla hieman monipuolisempi, mutta mitään varsinaista valittamista minulla ei ole. Ahopelto laulaa todella hyvin. Erityisesti mieleeni jäi vauhdikas bugg-kappale Petra, jota olen kuunnellut Spotifysta Heikki Koskelon versiona. Koskaan en ole vielä kuullut sitä livenä, mutta ai että pidin tuosta Ahopellon versiosta! 

Kaiken kaikkiaan ilta oli aivan täydellinen. Täynnä ihanaa tanssitunnelmaa, huippuja tanssituttuja ja uusia tanssikuvioita :) Aivan loistava tanssisyksyn käynnistys, ja nyt on todellakin sellainen olo että tekee mieli treenata joka viikko ja suunnata tansseihin niin uisen kuin vain opiskelut antavat periksi!

ps. Oli ilmeisesti niin hauska ilta, että kuvatkin jäivät ottamatta... Tällä kertaa siis tanssiraporttina pelkkä tylsä teksti - lupaan parantaa ensi kertaan! :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.