lauantai 4. helmikuuta 2017

Tammikuun tanssikuulumiset

Heips! Minä täällä jälleen ruudun toisella puolella - vieraskynä-postaussarja on nyt saatu päätökseen ja jatkan jälleen omaa höpöttelyäni täällä blogissa. Kiitos vielä kaikille vieraskynäilijöille, on ollut ihan huippua päästä julkaisemaan tarinoitanne ja tuoda hieman erilaista näkökulmaa lavatanssiin. On hauska nähdä, miten erilaisia ihmisiä tämän harrastuksen pariin onkaan löytänyt ja miten erilaisia tanssitarinoita ihmisillä on kerrottavanaan. Toivottavasti myös te lukijat olette nauttineet postaussarjasta :)

Omalta osaltani tämä vuosi on lähtenyt melko tanssillisesti liikkeelle - tammikuuhun on mahtunut TanssiStartin lisäksi monet tanssitreenit täällä Turussa. Sekahaun kurssit alkoivat fuskulla ja cha challa, ja lisäksi on tullut treenattua myös rumbaa ja buggia. Bugg-kurssilla olen päässyt harjoittelemaan myös viemistä - ihan vielä ei suju, mutta en aio luovuttaa!

Sekahaun kursseilla on ollut - riemukseni - tarjolla myös west coast swingiä. Olen todella päättänyt, että tuota tanssilajia on opeteltava tanssimaan. Alan ehkä pikku hiljaa päästä sisälle perusaskeleeseen, eikä kaikki aika mene välttämättä niiden laskemiseen. Silti täytyy sanoa, ettei oma westieni näytä vielä oikein miltään. Paljon on treenattavaa, joten toivottavasti lajin treenejä tulee vastaan keväällä vielä lisää! 

Uutena kokeiluna lähdin Tanssipuotiin (tanssikurssit.fi -toimipiste, jossa nykyään järjestetään myös tanssikursseja) salsakurssille. Opettajana toimi jo entuudestaan tuttu Antti Törmänen, ja pidin kursseista todella paljon. Salsa on edelleen ehdottomasti lempilajini! Ostin kymmenen kerran tanssipassin, ja nyt kevätkaudella perusteiden tunnit ovat ilmaisia, joten luultavasti Tanssipuodissa tulee käytyä treeneissä enemmänkin. Erityisesti salsakurssit houkuttelevat, ja nyt sunnuntaina (lue: huomenna) tarjolla onkin neljä tuntia salsaa. 

Ihan mahtavaa, että Turussa on niin hyvä treenitarjonta! Iltatansseissa en ole nyt tammikuussa ehtinyt käydä, mutta en ole niitä edes kaivannut, koska treenaaminen on ollut niin hauskaa. Pikku hiljaa olisi kyllä hauskaa päästä myös iltatansseihin - ehkä helmikuu tuo tullessaan hyviä tansseja :)

Oikein ihanaa alkavaa helmikuuta ja kevättä kaikille lukijoille ja kanssatanssijoille! <3


Ei kommentteja: