sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Auran nuortentalo 28.2.2015

Kannattiko lähteä reilu viikko ennen ylioppilaskirjoituksia tanssimaan? Kannattiko ajaa yksin reilu tunti suuntaansa? Voi kyllä kannatti. Ei ollut ihan mikä tahansa paras ilta ikinä vaan ihan oikeasti niin paras ilta ikinä, että oksat pois! Minä vain virnuilin hölmön näköisenä koko illan, koska minulla oli niin hirveän hauskaa!

Hieman jännitti ajaa yksin Auraan, sinne kun on kuitenkin se about sata kilometriä matkaa. Hyvin kuitenkin onnistuin, vaikka minulla oli pieniä erimielisyyksiä rakkaan kännykkänavigaattorini kanssa - "Poistu toisesta liittymästä" tarkoittaa minun mielestäni ihan selkeästi "poistu kolmannesta liittymästä", joten päädyin pööpöilemään jonnekin pikkuteille ennen nuortentaloa, mutta kotimatkalla osasin jo lähteä oikeaan suuntaan. Menomatkalla oli hauskaa, kun yhtäkkiä alkoi horisontissa näkyä oranssinkeltainen kajastus. Kävin mielessäni läpi kaikki kauhuskenaariot mahdollisesta metsäpalosta ja mietin, soitanko ensin hätänumeroon vai äidille, mutta pian huomasinkin, että kyseisen valoilmiön takana olivat ne eräät valaistut kasvihuoneet. Miten monta kertaa siitä onkaan Ellin kanssa ajettu! Melkein tuli nostalgiankyyneleet silmiin :)

Olen nyt viime aikoina tottunut Teeriharjuun, jossa perustilanne on se muutama alle kolmekymppinen, ja sekin vain niinä hyvinä iltoina. En ollut edes muistanut, että Aurassa on nuoria noin paljon! Katselin vain koko illan ympärilleni silmät lautasen kokoisina ja kieli pitkänä :D Naisia oli vähän enemmän kuin miehiä, mutta hyvin pääsi tanssimaan ja välillä oli jopa itse juostava rivistä pakoon, että pääsi juomatauolle!

Lähdin noinkin pitkälle ihan vain sen takia, että halusin nähdä KinoJaken. Se kun on mielestäni nykyään ehkä yksi parhaimmista tanssibändeistä. Viulu on hauska lisäys ja erottaa heidät hyvin muista. Laulajat ovat tosi hyviä ja heillä on hyviä kappaleita - vaikkakin juomalauluvalssit eivät edelleenkään vakuuta minua, ja lattareita kaipailisin vähän lisää. Eilen tuli minun laskujeni mukaan vain kahdet cha chat ja yhdet sambat, nekin taisivat olla Myrskylyhdyn seteillä.

Mikko Mäkeläinen oli myös tosi hyvä, vaikkakin hänen ja Myrskylyhdyn soittovuorolla musiikki oli tosi kovalla, ja lavan ohi tansseissa melu oli niin korviahuumaava, ettei keskustelusta tullut mitään. Sitten taas salin perällä äänenvoimakkuus tuntui ihan sopivalta. Hauskaa oli, että viimeisenä kappaleena tuli Kovaa ja korkealta, oma suosikkini bändin tuotannosta. Encorena tuli bugg-potpuri, joka sekoitti vähän - seuraavaksi KinoJake soitti kahdet humpat, eli buggia mentiin saman parin kanssa kolmen kappaleen verran.

Tuttuja näkyi - melkeinpä kaikki tanssitutut samana iltana samassa paikassa :D Oli hauskaa nähdä nyt kaikkia, sillä seuraavat neljä viikkoa menee tiukasti yo-kirjoituksissa ja seuraava tanssi-ilta on vasta 27.3! Mitenköhän selviän... Toisaalta, tämä ilta oli ihan täydellinen lopetus koska kaikki onnistui niin hyvin, ja toisaalta, hyvää kannattaa odottaa - 27.3. on Finlanders ja Onnentähti Teeriharjulla! Oi <3

Vaatetukseksi valikoitui punainen kukkapaita, josta sainkin yhdeltä
tutulta kuulla että se on hyvä kun se erottuu joukosta niin
minua on helppo hakea :)

Aurassa on tosi romanttinen valaistus :3
Ai että, niin hauskaa! Vieläkin oikein hymyilyttää, kun oli niin hauskaa. Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut hauska tanssiviikonloppu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kuulla, että sulla on ollut huippuilta! :) Itsekin suuntaan Auraan tulevana lauantaina, saas nähd jäänkö vaan seinäkukkaseks vai kuin käy.
Mitä sulla muuten on tossa tanssiasussa alaosana? :) Itsellä ikuinen ongelma tanssivaatteiden kanssa! Paita on liian piukka tai löysä, yleensä aina housut jalassa.. joskus olis kiva laittaa hame, ku löytyis joku hyvä malli! Ideoita vastaanotetaan! :)

-Tiia

Heta Ilona kirjoitti...

Oi, hauskaa! Siellähän on Neljänsuora nyt lauantaina, tulee varmasti ihan huippuilta sulle :)

Alaosana mulla on tuossa H&M:n lyhyt musta trikoohame ja sitten mustat polvipituiset leggingsit. Mun mielestä tosi mukava alaosa, koska ei ole liian kuuma, ja kun laittaa ne vähän paksummat leggingsit niin ei tarvitse pelätä vilauttelua vaikka hame onkin tosi lyhyt. On myös aika joustava, pystyy ottamaan pitkiä tangoaskelia! Tuossa kuvassa on vähän erilaisempi hame, siinä on keskellä sellainen jännä halkiosysteemi (en löytänyt kuvaa), mutta käytän myös ihan tällaista perushametta: http://www.hm.com/fi/product/13764?article=13764-A&piaDept=Subdepartment_ladies&piaType=Large_picture - ei ole tosiaan hinnallakaan pilattu noita H&M:n perushameita!

Mun mielestä tuo on tosi kivannäköinen, kun laittaa tuollaisen tosi vartalonmyötäisen alaosan ja sitten jonkin löysemmän paidan :)

Toinen tosi hyvä perushame, varsinkin jos ei halua tuollaista kirjastotätimallia, on Noisy Mayn musta hame (http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/hameet/noisy-may-2786/apra-skater-skirt-634597-14/), en tosin tiedä saako noita enää mistään. Omani ostin Vero Modasta joskus syksyllä. Tuo on tosi kiva, koska se on juuri sopivan mittainen että kehtaa käyttää ihan läpinäkyvien sukkahousujen kanssa, kun se ei edes pyörähdyksissä nouse hirveästi! :)

Pahoittelut, innostuin ehkä vähän liikaa tästä hamekonsultin tehtävästä :D