sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

"En voi mun juuria mullasta irroittaa"

Ai että. Vähän aikaa sitten ilmestyi Neljänsuoran uusi kappale Sydän puhdasta multaa. Kuuntelin sen ensimmäisen kerran vähän epäileväisenä, eikä se vakuuttanut minua kovinkaan vahvasti. Toisella kuuntelukerralla tarina alkoi jo avautua, ja nyt muutaman kymmenen kuuntelukerran jälkeen tykkään kappaleesta ihan älyttömästi!

Parasta kappaleessa on ehdottomasti sanat. Melodiahan nyt ei välttämättä nerokkuudellaan häikäise, ja nopeudeltaan tämä kuuluu juuri siihen hankalaan välimaastoon, josta ei tiedä, pitäisikö se tanssia liian hitaasti vai liian nopeasti :D Mutta tarina on hirveän kaunis, ja koko ikänsä maalla asuneena voin siihen hiukan myös samaistua (kyllä, kirjoitan kyseisen sanan i:llä vaikka viralliset ohjeet sanoisivat mitä. Samastua kuulostaa hölmöltä).

Käykääpä kuuntelemassa! Spotifystahan tuo löytyy, samoin tämän linkin takaa. Oikein ihanaa ja aurinkoista palmusunnuntaita kaikille lukijoille! <3

2 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

Voi ei, minkä teit! Menit sitten lisäämään sen i:n sinne... Nyt on viikko taas pilalla! Taidan ilmiantaa sinut Aristoteleen kantapäälle...

Noh, ehkä mä selviin... Tuo NeljänSuoran kappale ei minuun ainakaan ensikuulemalla suurempaa vaikutusta tehnyt, vaikka maalaisjuntti olenkin. Ehkä sitäkin oppii vielä joskus kuuntelemaan...?

Heta Ilona kirjoitti...

Tuo onkin niitä kappaleita mitkä ei innosta vielä ensikuulemalla! Otapa muutama uusintakierros niin varmasti rakastut ;)