lauantai 28. maaliskuuta 2015

Teeriharju 27.3.2015

Ehdottomasti maailman paras ilta koskaan ikinä! Kyllä taas neljän viikon tauon jälkeen muisti, miksi tuota tanssimista niin rakastaa. Oli jopa niin hauskaa, että vähintäänkin puolet illasta meni ihan vauhkoiluksi - toivottavasti kanssatanssijat eivät paheksuneet ainakaan kovin paljoa!


Perinteisen vaatekriisin jälkeen päädyin melko kesäiseen kukkamekkoon ja pikkulapsisaparoihin. Todennäköisesti toinen saparo kutitti viejän naamaa sylitansseissa, mutta ainakaan valituksia aiheesta ei tullut illan aikana :D Tian kävin nappaamassa matkaan, ja menomatka meni mukavasti kuulumisia vaihtaessa ja oheisessa kuvassa näkyvää karkkipussia tuhotessa.


Teeriharjulla oli yllättävän paljon väkeä. Tulimme paikalle tavallista myöhemmin, ehkä varttia yli kahdeksan. Lavalla oli silloin jo suhteellisen paljon ihmisiä, ja en ollut ehtinyt edes astua parketille kun jo haettiin ensimmäisille tansseille! Sen jälkeen saikin sitten tanssata koko illan - lukuunottamatta muutamaa pakollista juomataukoa. Hirveän mukavia ihmisiä oli liikkellä. Yhden vanhan tutun kanssa sain tanssia ihan ehdottomasti parhaat tanssit pitkiin aikoihin - kiitos siitä ;) Ihanaa, kun saa tanssia ihan täysillä ja tulkita musiikin ihan jokaista pientä yksityiskohtaa!

Finlanders oli tosi hyvä. Vähän olin toivonut Kultakutria, mutta ei sijaan kuultiin monia muita hyviä ja ihania kappaleita, kuten Tuo onni pukee sua, From russia with love ja Kesä -92. Tämä nyt ei ehkä ollut Finlandersin parhaita keikkoja, mutta eipä heillä huonoja keikkoja ikinä olekaan :)

Onnentähti on kyllä ihan todella hyvä bändi myös. Heillä on tosi hyviä kappaleita! Erityisesti rakastan Onnentähdet-biisiä. Ilta loppui eilen vauhdikkaan energiseen Poing poing poingiin, joten vielä viimeiseksi sai pistää bugiksi ihan täysillä ja nauraa katketakseen. 


Kaiken kaikkiaan ihan mahtava ilta! Jos nyt jotain negatiivista pitää sanoa, niin narikkatoiminta on kyllä jännä - miksei niitä kimpsuja ja kampsuja voi kerätä jo valmiiksi vähän kauempana, ja sitten marssia vain heittämään ne narikkaan? Tarvitseeko siinä narikan edessä ruveta riisuutumaan, niin ettei kukaan tiedä onko ihminen jonossa vai ei ja sitten saa odotella siinä puoli päivää ennen kuin pääsee laittamaan omat tavaransa narikkaan :D Noh, hyvin pieni asia verrattuna siihen että eilinen ilta oli ehdottomasti MAAILMAN PARAS IKINÄ!

Rakastan, rakastan, rakastan tanssia! <3 

Ei kommentteja: