perjantai 27. maaliskuuta 2015

Maaliskuun ykkösbiisit ja ultimate-tanssihii!

Maaliskuussa Spotify on taas ollut ahkerassa käytössä, ja soittolistalle on eksynyt uusia kappaleita. Ajattelin tuttuun tapaani jakaa nämä maaliskuun fiilisbiisit kanssanne :)

Nicky Jam & Enrique Iglesias - El perdón
Ricky Martin - Adiós
Shakira - The one (maailman ihanimmat sanat!!)
Pachanga - Muevelo
David Bisbal & Marco antonio solis - Historia de un amor (Sinitaivas sai haastajan siinä, kuka tämän kappaleen esittää kaikkein ihanimmin!)
Tauski - Sinä vain
Matti ja Teppo - Kissankultaa
Pablo Alboran - Un buen amor 
Kake Randelin - Seuraavassa elämässä
Kristiina Wheeler - Ihanaa
Carola - Främling (Kiitos eräälle kommentoijalle, kun muistutit minua tästä ihanuudesta!)
Paulina Rubio - Te quise tanto
Alex Ubago - Estar contigo (aivan ihanat sanat ja muutenkin yksi kauneimpia kappaleita mitä olen ikinä kuullut!)
Markku Aro - Sivuääni
Laura Voutilainen - Timanttinen tähti
Elias Kaskinen & Päivän sankarit - Sano se mulle
Juha Metsäperä - Suutele mua
Taikakuu - Luonas sun (kertosäe on niin huippu! Tätä kun pääsisi tanssimaan taas joskus..)
Marita Taavitsainen - André (kuuluu varmaan kategoriaan "loppuun kulutetut", mutta minkä sille voi, tämä on niin ihana!)
Laila Kinnunen - Pojat (ihan paras! :D Rakastuin tähän heti kun kuulin yhdessä siiderimainoksessa joskus kesällä. Se ei jäänyt mieleen, mitä siideriä mainostettiin, mutta biisi jäi!)
Jari Sillanpää - Valkeaa unelmaa (en ole vieläkään saanut päätettyä, lähteäkö Sillanpään stadionkeikalle vai ei. Se voisi kyllä olla melkomoinen kokemus!)

Ja sitten siihen ultimate-tanssihii -osioon. Tänään vihdoinkin tanssimaan! Olen niin innoissani, sillä luvassa eivät ole mitkä tahansa tanssit, vaan Teeriharjun laadukkaat tanssit Finlandersin ja Onnentähden siivittäminä. Voiko mitään muuta enää perjantai-iltaansa toivoa!? Kuuden tunnin kuluttua olen toivottavasti ratkaissut orastavan vaatekriisini, sitten nappaan Tian kyytiin ja suunnataan Someroa kohti. Finkkujen olisi parasta soittaa Kultakutri! Ja hei, tulkaapa joku hakemaan mut tanssimaan Oikeesti, en muista olenko koskaan vielä päässyt sitä oikeesti tanssimaan! :D

Oikein ihanaa tanssi-iltaa ja tanssiviikonloppua myös kaikille niille, joihin en Teeriharjulla tänään törmää. Olen niin loistavalla tuulella ja täynnä rakkautta, että toivoisin voivani lähettää tästä fiiliksestä pienen palasen jokaiselle lukijalleni! <3

4 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

¡De nada! Mainioita tanssikappaleita. Löysin hiljattain uudelleen myös erään (omasta mielestäni) helmen. Veikko Samulin ja Reposen aikanaan Armille ja Dannylle tekemän 'Löysin viimein paikan kaivatun', minkä on levyttänyt myöhemmin myös Katja Lukin.

Heta Ilona kirjoitti...

Hei, itse asiassa aika hyvä biisi! Sopisi hyvin bugg-fiilistelyyn :)

Dragonus kirjoitti...

Wheelerin Ihanaa erottui edukseen tästä listasta, joten piti kuunnella vähän muitakin hänen esittämiä kappaleita. :)
Sunny day menisi mukavasti slow foxina tai hitaana swinginä. Hymn For My Brand New Green Bicycle on aika hauska valssi.

Heta Ilona kirjoitti...

Hei, tuo Sunny day kuulostaa hyvältä! Wheelerillä on mielestäni tosi kiva ääni :) Kuuntelepa Annie and I, se on mielestäni yksi hänen parhaita kappaleitaan. Siihen voisi varmaan mennä myös jotain swingimeininkejä. Tuo valssibiisi ei minuun oikein iskenyt, johtuneeko sitten siitä etten ole valssin suuria ystäviä :D