tiistai 9. toukokuuta 2017

Arvonnan voittajat ja toukokuun tanssisuunnitelmat

Oikein mainiota tiistaita kaikille lukijoille. Eilen päättyi osallistumisaika Ämyrin tanssilippujen arvontaan (harmittavan vähäisellä osallistujamäärällä tosin), ja tänään suoritin arvonnan tarkoin valikoidun onnettaren avustuksella. Voittajiksi valikoituivat nimimerkit Anumarie sekä M.A.L. Onnea voittajille! Lähettäisittekö kumpikin postiyhteystietonne minulle sähköpostiin heta.hovi@hotmail.com, niin lähetän teille lahjakortit postissa? :) 

Minä en ole vapun jälkeen juuri ehtinyt parketteja kuluttamaan, ja näyttäisi siltä, että tanssitauko jatkuu vielä jonkin aikaa - perjantaina nimittäin hyppään lentokoneeseen ja suuntaan muutaman päivän lomalle Madridiin, tuohon ihanaan espanjalaiseen kotikapunkiini. Voi olla, että lomaan sisältyy myös salsabileet, mutta mitään suunnitelmia en ole vielä lyönyt lukkoon. Olisi kyllä hauskaa päästä pitkästä aikaa salsailemaan!

Salsasta puheen ollen, olen myös bongannut, että Tanssipuodilla on 20.5. Carlos Correan salsapäivä. Siihen on ehkä pakko päästä osallistumaan! Siitä seuraavana maanantaina siirrynkin sitten kesätöihin tuonne kotiseudulle, joten Turun tanssijutut jäävät vähemmälle ja ajoittuvat viikonloppuihin. Se ei kyllä haittaa, koska kotikotoa on lyhyt matka Ämyrille ja Esakalliolle, ja välillä voi tietysti lähteä pidemmällekin :) On kyllä tosi hauskaa, kun kesälavat taas aukeavat. Kyllä niillä on se oma tietty tunnelmansa, jota talvilavoilla ei välttämättä niin usein ole!

Ei kommentteja: