torstai 18. toukokuuta 2017

Madridin epäonnistunut "salsareissu"

Tähän postauksen alkuun muistuttelisin vielä siitä, että vielä on aikaa osallistua Valasrannan tanssilippujen arvontaan (löytyy täältä), sekä siitä, että Ämyrin tanssilippujen voittajat (nimimerkit Anumarie ja M.A.L) voisivat ottaa minuun yhteyttä pikku hiljaa :) 

Ja sitten päästäänkin asiaan. Palasin eilen Madridista, ja täytyy sanoa että oli kyllä huikea reissu! Oli ihanaa nähdä vanhaa au pair -perhettä ja viettää heidän kanssaan Euroviisuvalvojaisia (Vaikkakin mielestäni aivan väärä kappale voitti! Omat suosikkini olivat Italia, Ranska ja Itävalta). Reissun loppupuolen vietin keskustassa erittäin mukavassa pikku hostellissa, joka sijaitsi 7. kerroksessa - näkymät Madridin keskeisimmälle kadulle Gran Víalle olivat upeat! 

Olin suunnitellut sekä sunnuntai- että maanantai-illalle tanssimenoja, mutta sunnuntaina näinkin Madridissa asuvia kavereitani, eikä tanssahtelulle jäänyt aikaa. Maanantaina lähdin tapahtumaan, jota mainostettiin: "opi salsaa, bachataa ja merengueta ja tutustu uusiin ihmisiin!" Se pidettiin varsin viihtyisässä baarityyppisessä kellarissa, ja osallistujiakin oli mukavasti. Ja mikä hauskaa vaihtelua, he olivat suurimmaksi osaksi nuoria, 20-30 vuotiaita. 

Itse tanssikurssi oli kuitenkin pettymys. Ensinnäkin se alkoi reilut puoli tuntia myöhässä (ei olisi pitänyt yllättyä, Espanjassa kun kuitenkin oltiin). Kurssilla tanssittiin pelkkää bachataa, ja parinvaihtoa ei ollut, eli saman parin kanssa tanssittiin puolitoista tuntia. Onneksi oma parini sattui olemaan ihan hyvä tanssija, ja juttelukin sujui espanjaksi, mutta minusta olisi ollut paljon hauskempaa päästä tanssimaan kaikkien kanssa.

Kurssin jälkeen alkoivat sitten "tanssit". Aika paljon paikalla oli jo valmiita pareja, jotka tanssivat keskenään. Musiikkina soivat lähinnä bachata- ja salsakappaleet. Olisi ollut ihan mukavaa kyllä päästä tanssimaan, varsinkin salsaa, mutta kukaan ei tullut hakemaan, enkä minäkään uskaltanut hakea ketään. Koska olin yksin liikkeellä, ei minulla ollut myöskään pahemmin juttuseuraa, joten tyydyin istuskelemaan ja katselemaan meininkejä hetken ja sitten palaamaan hotellille nukkumaan.

Minulla on ollut Madridissa myös tosi hyviä salsakokemuksia, mutta tämä ei valitettavasti kuulunut niihin :D Ehkä opin sen, että salsabileisiin on kivampi lähteä yhdessä jonkun kaverin kanssa, niin ei tarvitse istua yksin siinä tapauksessa ettei pääse tanssimaan. Jos kaveriporukalla on lähdössä Madridiin niin voin kyllä ehdottomasti suositella salsabileisiin menemistä! Musiikki on ihan huikeaa ja fiilis varmasti oikein mainio, jos pääsee tanssimaan :)


Kyseinen kuvakollaasi ei liity salsaamiseen sitten mitenkään, mutta Madridiin kylläkin :) Madrid on kyllä aivan ihana kaupunki, suosittelen ehdottomasti matkakohteeksi ihan kaikille!

Ei kommentteja: