sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Vihdoinkin takaisin treeneihin!

Ihanaa, syksy ja tanssitreenit ovat täällä! Olen jo jonkin aikaa malttamattomana odotellut, että pääsen treenaamaan, ja tällä viikolla alkoivat taas Sekahaun tanssitreenit Pyrkivällä.

Keskiviikkona osallistuin keskitason foksikurssille ja jatkofuskuun. Foksikurssi oli aika hauskaa vaihtelua, sillä harvoin tulee lähdettyä varta vasten foksikurssille. Tunnilla tuli kuitenkin hyviä juttuja ja tuli keskityttyä myös foksin perusaskeleeseen - tanssiessa siihen ei enää oikein kiinnitä huomiota, kun siitä on tullut jo niin automaattista. Fuskussa harjoiteltiin muutamia uusia kuvioita joista pidin kovasti.

Torstaina oli vuorossa kolmen ja puolen tunnin treenimaraton. Ensin suuntasin alle 25-vuotiaille suunnatulle ilmaiselle fuskutunnille (suosittelen kaikkia turkulaisia nuoria suuntaamaan torstaina Pyrkivälle kello 17-18!). Mukana oli yllättävän paljon porukkaa ja koska naisia oli tietysti hieman enemmän, päätin hypätä viejän rooliin ja jatkaa viime vuonna aloittamaani viemisopetteluprojektia. Oli kyllä hauskaa! Mukavaa nähdä, miten paljon myös uusia naamoja kursseilla oli - mitä enemmän nuoria lavatanssin pariin eksyy, sitä varmemmin lavakulttuuri pysyy elinvoimaisena vielä pitkään :)

Seuraavaksi oli vuorossa jiven alkeet. Pysyin senkin tunnin viejien puolella. En ole koskaan ennen vielä jiveä vienyt, mutta fuskutunnista sai paljon apua, sillä kuviot olivat melko samat kuin mitä teimme fuskussa, askel vain oli (tietysti) eri. On hauskaa huomata, että kun alkaa tanssia viejänä tunnin alusta asti, miehen askeleet tulevat aika luonnostaan eikä niitä tarvitse enää sen kummemmin ajatella lopputunnista. Ehkä minä olen pikku hiljaa oppimassa!

Torstain päätöksenä oli aivan ihana rumban jatkotunti - sen alkaessa hiivin takaisin naisten puolelle, ja hyvä niin, sillä tunnilla oli jopa pulaa naisista! Treenasimme rumbakävelyä ja todella kivoja kuvioita, ja oli aivan ihanaa päästä keskittymään pitkästä aikaa myös rumban tekniikkaan.

Illalla kotiin päästessäni olin melko kuollut, mutta samalla hurjan tyytyväinen. Niin ihanaa päästä taas treeneihin! Tulen varmasti käymään Sekahaun treeneissä niin paljon kuin vain nyt syksyllä ehdin. Tänään illalla suuntaan syksyn ensimmäisiin sunnuntaitansseihin Pyrkivälle. Esiintyjänä on ihana Kaiho-orkesteri, ja tanssikurssin lajina foksi. Olen niin innoissani! <3

Mukavaa sunnuntaita kaikille, pitäkää hauskaa jos tansseihin menette ;) Turkulaiset ja Turun lähellä asuvat, tsekatkaa ihmeessä Sekahaun treeniaikataulut: http://www.sekahaku.net/ - luvassa tosi huikeita treenejä ja tansseja! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko kysyy mistä on nuo ihanat trikoot? :D

Heta Ilona kirjoitti...

Moikka! Ostin nuo Valasrannan tanssileiriltä 2016, eli ovat Tanssipuodista :) Kävin tsekkaamassa ja sieltä niitä vielä löytyy: https://tanssipuoti.fi/mia-tuote-4505-dancethights-pinkki-dance

Ison suosituksen ja peukun saavat kyllä multa, äärimmäisen mukavat jalassa ja eivät valu eivätkä tee mitään muutakaan inhottavaa! Ja kuten mainitsit, vielä kaiken lisäksi aivan ihanat :D