keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun biisisuosikit part 2

Tänään vielä loppuun listaukseni kesäkuun parhaista biiseistä.

Jani & Jetsetters - Kesäunelma Kaunis perusfoksi, jossa on tosi nätit sanat!
Jani & Jetsetters - So long ja kuulemiin! Suhteellisen vauhdikas bugg, hauskat sanat tässäkin :)
Finlanders - Daa da daa da Niin hyvä! Tämänhän voisi mennä foksina tai fuskuna, mutta itse vauhkoilisin buggina. Nimenomaan vauhkoilisin.
Johanna Pakonen - Niin kiire rakkauteen Kaunis semiballadi (= en osaa päättää onko tämä balladi vai ei, aika hitaana foksina tämän voisi mennä).
Jari Sillanpää - Kaunis ikävä Kappale, johon ihastun aina vain uudelleen ja uudelleen. Ehdotonta kylmät väreet -osastoa sekä sanojensa että melodiansa puolesta.
Pirkka-Pekka Petelius - Muistan sua, Elaine Tästä olen aina tansseissa tykännyt, mutta nyt vasta sain tietää kappaleen nimen. Fuskua.
Pirkka-Pekka Petelius - Tahiti Yksi humppasuosikeista! Tässä versiossa on ihan loistavat torvihössöstelyt.
Kake Randelin - Avaa hakas Okei, sanoituksissa ei ehkä päästä enää tästä kornimpaan suuntaan, mutta onhan tässä nyt fiilistä! Ja buggina mennään taas.
Eija Kantola - Kylmä, kuuma ja kaunis Ai että, törmäsin tähän cha cha -biisiin ihan sattumalta ja olin heti aivan myyty! Tosi hyvä!
Pirkka-Pekka Petelius - Siperia Toinen humppasuosikki. Ja jälleen hyvät torvet.
Finlanders - Liian myöhäinen Soi yhdellä viikolla päässäni kaikki työpäivät läpeensä. Normaalisti en pidä triolikappaleista koska niiden tanssiminen on niin vaikeaa, mutta tämä on niin kaunis, ettei tästä voi olla pitämättä!
Kyösti Mäkimattila - Mekka Kulutin tämän jokin aika sitten ihan loppuun, mutta nyt pienen tauon jälkeen on taas ihan pahuksen hyvä! 
Pirkka-Pekka Petelius - Abessinia Ja humppasuosikit jatkuu. Eivätkö nämä kolme mainitsemaani ole juuri ne kaikista kuluneimmat ja perinteisimmät humpat mitä aina kuulee? Noh, pidän niistä joka tapauksessa :D
Kari Puustjärvi - Mustanmeren valssi Niin kaunis! Tosin tämä versio ei vedä mitään vertoja Finlandersin versiolle. He soittavat sen minusta vähän hitaammin? Kertosäe on todellista kylmät väreet -osastoa
Lady Gaga - Paparazzi Voi ei, tätä fiilistelin joskus ala-asteella! :D Mutta kuulin tämän sattumalta jossain kaupassa ja aloin fiilistellä uudestaan!
Kyösti Mäkimattila - Yössä soi Americano Uutta Kyöstiä. Ihan huippu! Ei olisi voinut parempaa suomenkielistä versiota tehdä tästä kappaleesta. Potkufuskumateriaalia.

Finlanders - Kipu Yksi parhaista salsakappaleista, mitä tiedän! 
Tuure Kilpeläinen - Kanna mukanasi unelmaa Niin hyvä. Tosi hyvät sanat ja muutenkin tosi hyvä kappale. Tuure Kilpeläistä on ehkä mentävä joskus katsomaan, hän on nimittäin ihan vertaansa vailla!
Anna Abreu - Bandana Okei, en myönnä että kuuntelen tällaista teinikuraa. Mutta hei, voiko tästä muka olla pitämättä!?
Tuure Kilpeläinen - Valon pisaroita Vähän vanhempaa Kilpeläistä. Tosi hyvä, vamaankin fuskuun taipuva biisi.
Topi Sorsakoski - Kun kuu jo nousee Ihana cha cha! Ehkä jopa yksi parhaista :)

Ei kommentteja: