keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Blogihaaste

Kiitoksia Hennalle tästä haasteesta. Ideana siis vastata haasteen antajan esittämiin kysymyksiin ja esittää itse omat kysymykset ja haastaa muita bloggaajia mukaan. Itse olen sen verran saamaton, etten pistä haastetta eteenpäin, mutta vastaan toki haastekysymyksiin enemmän kuin mielelläni :) Siispä luvassa pään sisäisiä pohdintojani, myös muusta kuin tanssista!

Kesän suosikkijuomasi?
Snow slush. Tiedättekö, sellainen jäähilejuoma, missä on jäähilettä ja sitten jotain sellaista limua. Tätä saa esimerkiksi Linnanmäeltä. Ranskassa näitä juotiin joka päivä! Lempimakua on tosi paha sanoa, koska kaikki maistamani ovat olleet tosi hyviä. Ehkä tykkään eniten vadelmasta.


Tämän hetken paras biisi?
Onko tähän pakko heittää vain yksi? Näitä on aina niin pahuksesti! Tällä hetkellä ykkösenä ovat Tuure Kilpeläisen Uskoton, Ressun ja Jussin Kemiaa sekä Gary Mooren One day. Mutta jos kysytään huomenna, biisit ovat ehtineet vaihtua jo monta kertaa!


Tämän kesän paras hetki/tapahtuma tähän mennessä?
Se, kun painoin päähäni valkolakin. Tai se, kun sain tietää päässeeni oikikseen. Tai se, kun Nizzassa kokeiltiin parasailingia ja liideltiin korkealla merenpinnan yläpuolella auringon paistaessa täydeltä taivaalta. Tai sitten jokin niistä muista hetkistä, kun tunnen eläväni täysillä ja nauttivani elämästä täysin rinnoin, niin klisee kuin se onkin. Olen ollut tänä kesänä onnellisempi kuin koko elämässäni ikinä. Oikeastaan koko kesä on ollut yhtä parasta hetkeä ikinä!


Aiotko tai oletko tehnyt tänä kesänä jotain sellaista mitä et ole koskaan ennen kokeillut, jos, niin mitä?
Juuri yllä mainitsemani parasailing. En ole koskaan tehnyt mitään vastaavaa. Tänä kesänä ajattelin myös valvoa yhden yön kokonaan. Niin, etten mene edes aamulla nukkumaan. Näin piti tehdä jo viime kesänä, mutta lupaavan yöllisen valvomisen jälkeen menin aamukahdeksalta nukkumaan :D Ajattelin myös testata yhden uuden kesälavan, mutta se saattaa jäädä haaveeksi. Kisarantaan olisi tosi kova hinku, saa nähdä jos elokuussa sitten Sinitaivas-tansseihin vähän ennen lähtöäni Espanjaan!


Mikä sinusta tulee isona, vai aiotko koskaan tulla isoksi?
Jos siitä lähdetään, niin isohan olen jo nyt :D Aikuiseksi kasvaminen onkin sitten ihan toinen juttu... Kyllä sitä tietty lapsenmielisyys on aina säilytettävä, vaikka kuinka pitäisi kasvaa aikuiseksi. Mutta siis haaveammattina minulla on tuomari. Ja toisena haaveena, sitten kun tästä vielä vähän "isommaksi" kasvetaan, on olla myös äiti.


Mikä on kengän kokosi ja suosikkikenkäsi?
38-41 ihan kengästä riippuen. Yleensä 39. Suosikkikengät ovat tietysti hopeiset tanssikenkäni. Muista kengistä pidän kovin paljon matalavartisista mustista conversen tennareistani. Minä muodostan kenkiini yleensä hyvin vahvan tunnesiteen (miten voikin kuulostaa noin häiriintyneeltä... :D) ja kenkien pois heittäminen on ihan hirveää! Juuri jouduin heittämään pois yhdet punaiset kangastossut, jotka palvelivat minua kolme vuotta. Kyllä siinä melkein parku tulee aina kun yksi kenkäpari joutaa roskakoriin.


Mitkä ovat tulevaisuuden näkymäsi?
Millä aikahaarukalla? Huomenna menen aamulla töihin, pakkailen Valasrannan leiriä varten ja treffaan hyvän ystäväni. Viikon päästä olen Valasrannan leirillä ja fiilistelen niin pahuksesti! :D Vuoden päästä olen Espanjassa au pairina (tai ehkä jo palannut kotiin). Viiden vuoden päästä asun Turussa ja opiskelen yliopistossa oikeustiedettä. Kymmenen vuoden päästä minulla on toivottavasti oma pikku kämppä jossa asustelen mieheni kanssa. Kahdenkymmenen vuoden päästä minulla on edelleen oma pikku kämppä jossa asustelen mieheni ja kolmen lapseni kanssa. 


Suurin haaveesi, jonka aiot vielä toteuttaa?
Kaikki unelmat eivät välttämättä vielä kestä päivänvaloa. Mutta tuo au pair -vuosi Espanjassa oli ehkä yksi suurimmista unelmistani, samoin kuin pääsy oikikseen. Kummatkin näillä näkymin toteutumassa :) Haaveilen tällä hetkellä myös pyhiinvaelluksesta Santiago de Compostelaan. Joo, naurakaa vain, mutta olisihan se nyt ihan älyttömän siistiä vaeltaa reilut 700 kilometriä! Siihen tosin vaaditaan hyvän kunnon lisäksi myös aikaa, joten saa nähdä jääkö toteuttamatta. 


Kumpi tuli ensin... Muna vai kana?
Villisorsa.


ps. Pahoittelut pitkäksi venähtäneestä postausvälistä... On ollut vain niin paljon kaikkea fiilisteltävää, ettei ole ehtinyt istahtaa tietokoneen ääreen! Tämäkin postaus kirjoitettiin pakoilutarkoituksessa - nyt pitäisi palata takaisin pakkaamaan Valasrannan leiriä varten... Enää 2 päivää jäljellä, hiihelihii!

Ei kommentteja: