keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tanssijan 5 luottovaatekappaletta

Mitä kaikkea tanssijan kannattaa vaatekaappiinsa hankkia? Listasin viisi vaatekappaletta ja asustetta, joita ilman en tulisi missään tapauksessa toimeen. Huomatkaa, että tämä on tehty naisen näkökulmasta - mies ei välttämättä tarvitse kellohametta ja minishortseja (vaikka mistäs minä sen tiedän...)!


1. Tanssikengät
Mielestäni hyviin tanssikenkiin kannattaa satsata jo tanssiharrastuksen alussa. Välttämättä ei tarvita mitään sadan euron pro-tanssikenkiä, voivathan tanssikengät olla myös jotkin tavalliset kangastossut, mutta ne kannattaa sitten pyhittää vain tanssimiselle. Ne nimittäin kuluvat ja likaantuvat alta aikayksikön!


2. Se yksi mekko, joka ei koskaan petä
Se yksi luottomekko, jonka voi pukea päälleen sitten kun koko vaatekaappi on kumottu kämpän lattialle, eikä mikään tunnu hyvältä. Mekko, joka näyttää hyvältä aina. Paras tilanne tietysti olisi, jos kaikki tanssimekot olisivat tällaisia, jolloin aina voisi valita minkä vain mekon! Itselläni jotkut mekot kuitenkin ovat sellaisia, että aina ei ole sitä tiettyä, juuri siihen tiettyyn mekoon sopivaa fiilistä. Sitten on pakko laittaa jokin muu mekko. Okei, kuulostan lievästi häiriintyneeltä :D Kai edes joku ymmärtää, mitä tarkoitan!?


3. Minishortsit
Minishortsit tai jotkin hipsterimalliset, hyvin peittävät alushousut. Sen takia, että esimerkiksi kellohameiden kanssa vilauttamisvaara on erittäin suuri. Käytän aika monien mekkojen ja hameiden alla shortseja ihan vain siksi, että on mukavampi tanssia, kun voi olla varma, että pyörähdyksissä ei vahingossa esittele mitään sellaista, mitä ei ole soveliasta esitellä. 

4. Musta perushame ja musta perustoppi
Musta perushame, jonka kanssa voi laittaa minkä tahansa värikkään paidan. Ja musta perustoppi, jonka kanssa voi laittaa minkä tahansa värikkään hameen. 


5. Villasukat
Ihan ehdoton. Ei tanssiessa, mutta tanssien jälkeen varsinkin talvisiin. Onko ihanampaa tunnetta kuin vetäistä tanssien jälkeen tanssikengät pois jomottavista jaloista ja sujauttaa jalat lämpöisiin villasukkiin ja talvisaappaisiin? Ah.

Ei kommentteja: