torstai 4. elokuuta 2016

Uusi alku

Hei kaikki rakkaat lukijani! Puolitoista kuukautta sitten palasin takaisin Suomeen au pair -seikkailultani Espanjasta. Pitkään mietin, pitäisikö minun elvyttää blogini ja alkaa jälleen raportoida tanssielämästäni. Mietin, kiinnostaako ketään enää lukea päivityksiäni? Keksinkö enää mitään uutta kirjoitettavaa? Ehdinkö kirjoittaa niin usein, että tässä on ylipäänsä mitään järkeä? 

Olivat vastaukset näihin kysymyksiin mitä hyvänsä, olen päättänyt jatkaa kirjoittamista. Siitä tuli viime vuosina niin kiinteä osa tanssireissujani ja tanssiharrastustani muutenkin, että tuntuu luonnolliselta jatkaa nyt, kun olen jälleen asettanut jalkani Suomen maankamaralle ja tanssikenkäni Suomen lavoille. Ja ehkäpä minulle muutama lukija on myös vinkannut, että lukisi edelleen mielellään postauksiani... :)

Tästä eteenpäin SLVTE tulee olemaan puhtaasti tanssiblogi - aion kirjoittaa vain ja ainoastaan tanssista; tanssireissuista, tanssimusiikista, kaikesta mikä ylipäätään tuohon rakkaaseen harrastukseeni liittyy (tästä syystä olen poistanut vanhat postaukset, jotka eivät tanssiin liity, mutta kaikki tanssiaiheiset ovat vielä löydettävissä ja luettavissa!). Todennäköisesti en tule kirjoittamaan aivan samaa tahtia kuin aikaisemmin; edessä häämöttävät muutto Turkuun ja yliopisto-opiskelujen aloittaminen siellä, joten bloggausaikani ei tule olemaan rajatonta - samoin on tanssireissujen laita, niitä tullaan toki tekemään mahdollisuuksien rajoissa, mutta luultavasti hivenen vähemmän kuin ennen.

Katsotaan, mitä tästä tulee. Lähiaikoina luvassa ainakin pientä esittelyä itsestäni uusille lukijoille (ja niille vanhoille, jotka ovat jo minut unohtaneet) sekä tietysti fiilistelyä Valasrannan tanssileiriltä!

Olettehan te lukijat ja kanssatanssijat vielä siellä ruudun toisella puolella? Edes yksi teistä? :)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ja Turkuun! Nähdään sitten Aurassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva, että olet takaisin :)
Torstaina hurmaantumaan Backaksen lavalle? Olen varma, että viihtyisit! Minäkin tulen, jos vaan mitenkään ehdin.

Heta Ilona kirjoitti...

Anonyymi 1: Kiitos! :) Siellä varmaan nähdään!

Anonyymi 2: Kivaa, että takaisinolemiseni on positiivista :) Backaksen lava olisi kieltämättä hauska käydä ensimmäistä kertaa katsomassa, ja esiintyjäkin olisi paikallaan, mutta työt haittaavat harrastustoimintaa - perjantaina pitää herätä töihin 5:30 joten noin pitkälle ei innosta lähteä. Saattaa olla, että torstaina suuntaan Ämyrille katsomaan Varjokuvaa, mutta toisaalta, jos Backaksella on samaan aikaan Hurma niin riittäneekö porukkaa kumpaankin...