maanantai 26. joulukuuta 2016

Vieraskynä: Minun tanssitarinani

Hii, hyvää tapaninpäivää kaikille lukijoille! :) Täällä on yksi äärimmäisen innostunut ja hiihelöitynyt bloggaaja. Tästä alkaa nimittäin uusi postaussarja blogissani; minun tanssitarinani -vieraskynäpostaussarja. Olen pyytänyt tanssikavereitani kirjoittamaan omista tanssikokemuksistaan ja siitä, mitä tanssi on antanut heille. Mahtavaa saada julkaista erilaisten ihmisten kirjoituksia; vieraskynäilijöitä on lähtenyt mukaan kaikenikäisiä ja kaikenlaisia. 

Iso kiitos kaikille kirjoittajille! <3 On aivan mahtavaa, että lähditte mukaan jakamaan ajatuksianne tanssimisesta! Toivottavasti te, lukijat, nautitte tästä postaussarjasta. Kommentteja saa luonnollisesti kirjoitella, hauskaa kuulla mitä olette tästä ideastani mieltä. Ja tietysti myös vieraskynäkirjoittajilta saa kysyä kysymyksiä heidän postauksistaan - vastaaminen on tosin heidän omalla vastuullaan :D

Heti ensi vuoden ensimmäisenä päivänä tulen julkaisemaan ensimmäisen vieraskynäpostauksen. Olkaa siis kuulolla! Ja nauttikaa tanssitarinoista :) Tapanintansseissa nähdään! 

Ei kommentteja: