lauantai 31. joulukuuta 2016

Ruusulinna 30.12.2016

Huomenta! Täällä kirjoittelee varsin tyytyväinen (joskin hieman jalkakipuinen) tanssihiihelöitsijä. Eilen oli Ruusulinnassa ehdottomasti parhaat tanssit ikinä! Olin lähtenyt matkaan vailla mitään ennakko-odotuksia, koska en ollut Ruusulinnassa ollut pitkiin aikoihin, enkä ollut varma miten siellä pääsee tanssimaan.

Eivät ne ennakko-odotukset olisi mitenkään pahitteeksi olleet, sillä ne olisivat varmasti kaikki ylittyneet kirkkaasti. Olimme Ellin kanssa paikalla jo hyvissä ajoin, ja heti levyjen lähtiessä soimaan puoli kahdeksan jälkeen alkoi päästä tanssimaan ja hyvää tuuria jatkui koko illan. Ihmisiä oli paljon, muttei liian - koko ajan mahtui tanssimaan. Paikalla ei ollut ihan hirveästi omia tanssituttujani, mutta sitäkin enemmän mahtavia uusia tuttavuuksia. Pääsin tanssimaan tosi paljon hyviä nopeita ja jälleen kerran aivan ihanat salsat - Jonna, saanko varata sinut tästä lähtien jokaiseen salsaan hamaan tulevaisuuteen saakka!? :D Naistenhaut olivat melko kaoottisia (miehet katosivat silmänräpäyksessä), mutta tsemppasin itseäni hakemaan ahkerasti enkä jäänyt nurkkaan ujoilemaan kuin vain muutaman kerran.

Illan musiikkitarjonta oli huikea. Sinitaivasta en ollut päässyt pitkään aikaan kuulemaan (lasketaanko kaksi kuukautta pitkäksi ajaksi?), joten oli mahtavaa päästä heidän tahtiinsa tanssimaan. Uusia kappaleita en ohjelmistosta bongannut, mutta vanhat suosikkini jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Eilen fiilistelin erityisesti Tahdon tahdon -salsaa sekä ruotsinkielistä tulkintaa kappaleesta Kotiin luokse sun. 

Christa Huikko band oli uusi tuttavuus. Lavalla oli vain kolme soittajaa, mutta ihmeen hyvin he loihtivat musiikkia ilmoille - ilmeisesti osaltaan myös taustanauhojen turvin? Naislaulajalla (Christa Huikko itse) oli mukavan persoonallinen ääni, ja he olivat valinneet tosi hyviä kappaleita esitettävikseen. One day -slovarista en ollut aivan vakuuttunut, koska mielestäni se kuuluu niin kiinteästi Sinitaivaan ohjelmistoon, ettei sitä minkään muun bändin sopisi soittaa. 

Kaiken kaikkiaan aivan huikeat tanssit, ja kotiin sai kyllä lähteä erittäin tyytyväisenä ja väsyneenä - tai enhän minä minnekään kotiin lähtenyt, vaan tänne Ellin ja Tommin luokse viettämään uutta vuotta! Tänään, muutaman nakkipaketin ja muiden herkkujen jälkeen, tanssit jatkuvat Satulinnassa - minkäs muunkaan tahtiin kuin tietysti Sinitaivaan.

Aivan ihanaa uuden vuoden aattoa kaikille lukijoille! Pitäkää oikein hauskaa, olitte sitten tansseissa tai missä hyvänsä :) Ja muistakaapa huomenna kurkkia blogia, sillä vieraskynä-postaussarja lähtee käyntiin aamupäivällä!

Ei kommentteja: