torstai 20. heinäkuuta 2017

Särkkä 19.7.2017

Olen nähtävästi ryhtynyt aivan Taikakuun faniksi, sillä eksyin heidän tansseihinsa uudestaan jo eilen, vaikka edelliset olivat vasta viime viikonloppuna! :D Syy Särkkään lähtöön ei kuitenkaan ollut Taikakuu, vaan Sinitaivaan livelevyn ensimmäinen julkkarikeikka, jonne minun oli ehdottomasti päästävä saamaan tuo kauan odotettu levy käteeni. Eikä siinä vielä kaikki, uuden levyn lisäksi sain myös erittäin laadukkaat ja hauskat tanssit! Enkä edes kuollut väsymykseen tänään töissä, sillä ihana isi lähti kuskikseni ja sain nukkua sekä meno- että paluumatkan.

Matkaan lähdin poikkeuksellisesti housut jalassa, sillä ulkona oli niin kylmä, etten olisi varmasti saanut itseäni ovesta ulos hameessa. Viime kerrasta taisi olla aikaa, sillä eräs tuttu tiukkasi heti ovella järkyttyneenä, miksi ihmeessä minulla ei ole hametta :D Täytyy sanoa, että Vero Modasta hankitut joustavat kangashousut toimivat tanssin pyörteissä äärimmäisen hyvin. Eivätkä edes olleet liian kuumat - se tosin saattoi johtua siitä, että ulkona oli jääkausi.

Sinitaivas oli aivan mahdottoman hyvä, niinkuin arvata saattaa. Onko kukaan muuten sattunut katselemaan lavalle samalla kun tanssahtelee? Monissa kappaleissa varsinkin torviosastolla on varsin hienot koreografiat :D Yksi syy, miksi pidän Sinitaivaasta, on se, että heillä on lavalla hyvä fiilis ja se välittyy myös yleisölle. Harvat tanssibändit (luojalle kiitos tästä) vain pönöttävät lavalla ilmeettöminä, mutta Sinitaivas on kyllä ehdottomasti pönötyksen vastakohta! Yksi illan kohokohdista oli ehdottomasti viimeisenä soitettu Kesäyön taikaa, joka on ollut lempikappaleeni (yksi niistä) siitä asti, kun aloin kuunnella Sinitaivasta. En tiedä mikä siinä on, mutta alunn haitarimelodia aiheuttaa kylmiä väreitä (positiivisia sellaisia) sielun syvimmissä sopukoissa asti. 

Myös Taikakuu oli jälleen erittäin hyvä. Tällä kertaa kuultiin myös viime kerralla kaipaamani Sä oot kaunis, ja muistin taas miten hirvittävästi pidän Vain rakkaus -tangosta. Pönötyksestä puheen ollen, myös Juha Metsäperän esiintyminen on erittäin kaukana siitä. Hänen pomppimistaan lavalla on sangen piristävää katsoa :) Hauskaa, miten hänestä on hitsautunut täysin osa Taikakuuta, eikä Raappanaa enää ole edes ikävä. 

Ihmisiä oli paikalla ruuhkaksi asti, ja välillä jopa iski ahtaan paikan kammo. Varsinkin naisten rivissä - jos tulit palautetuksi eturiviin, ei pakoreittiä taakse juuri ollut, koska naiset olivat niin tiiviissä riveissä. Usein kuitenkin yritin kyynärpäätaktiikalla puikkelehtia taaemmas, sillä jos jossain on minulle hakurivissä oikea paikka, niin ei ainakaan eturivissä. Myös naistenhaut olivat melko kaoottinen kokemus. Yritin kokeilla onneani pari kertaa, ja epäonnistuttuani (miten kaikki miehet voidaan hakea puolessa sekunnissa :D) siirryin suosiolla lymyilemään baarin puolelle. Miestenhauilla pääsi kuitenkin tanssimaan varsin kohtuullisesti, ja kaiken kaikkiaan iltaan mahtui niin paljon hyviä tansseja, että kotiin sai lähteä hyvillä fiiliksillä :)

Hyvillä fiiliksillä, ja kädessä Sinitaivaan uusin levy. Huomenna lisää aiheesta, mutta näin etukäteen voin todeta, että on muuten pahuksen hyvä levy!

Ihanaa torstai-illan jatkoa kaikille! Huomenna on taas uusi viikonloppu ja monia uusia tanssimahdollisuuksia! <3 (Itse jätän tanssihommat tänä viikonloppuna väliin, mutta älkää te nyt toki sitä virhettä tehkö!)


Ei kommentteja: