sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Auran nuortentalo 1.4.2017

Perjantai-ilta Teeriharjulla oli kieltämättä oikein mukava, mutta ihan ultimaattisiin mittasuhteisiin se ei kuitenkaan yltänyt, hieman jäin vielä kaipaamaan sellaista "paras ilta ikinä!" -fiilistä. Tuo fiilis löytyikin sitten eilen Aurasta. Aurassa on vain aina aivan uskomattoman hauskaa! Siellä on aina paljon ihmisiä ja sellainen oma rento tunnelmansa, joka saa hymyilemään. Tanssia saa koko illan, toinen toistaan parempien tanssijoiden ja mukavampien ihmisten kanssa.

Eilen paikalla olivat kaikki mahdolliset tanssitutut. Pääsin tanssimaan muun muassa aivan ihanat salsat, huikeat fuskut ja vauhdikkaat jivet. Illan kruunasivat muutamat aivan mahtavat slovarit, joiden ansiosta myös eilen mainitsemani "vakiokyllästyminen" kaikkosi taivaan tuuliin. En olisi millään halunnut tanssi-illan loppuvan, sillä tämä ilta oli ehdottomasti paras iltani ikinä!

Illan musiikista vastasi tuttuun tapaan Sinitaivas - eräs tanssituttu taisi kysyä, käynkö ainoastaan Sinitaivaan keikoilla :D Niin se taitaa nykyään olla, mutta eiköhän asia korjaannu kesällä, kun alan käydä tansseissa hieman ahkerammin... Joka tapauksessa, Sinitaivas oli jälleen huikea ja soitti kaikki parhaat kappaleensa. Minä suorastaan rakastan heidän slovareitaan Seuraavassa elämässä ja Vastasyntyneet. Tämän lisäksi kiinnitin huomiota siihen, että viimeisen levyn kappale Oot hento valkoinen on oikeastaan todella hyvä. En pitänyt siitä levyn ilmestyttyä, mutta nykyään olen alkanut pitää siitä todella paljon! 

Henkka ja Kulkurit hoitivat myös homman kotiin. Heillä oli todella hyviä kappaleita - mukana myös paljon sellaisia, joita harvoin kuulee. Älä koskaan ikinä -cha cha oli kekseliäs veto, mutta valitettavasti kappale ei kyllä oikein sopinut cha chaksi. Sen sijaan monet muut kappaleet olivat aivan napakymppejä. Jos kyseinen bändi sattuu keikalle lähiseudulle, lähden aivan varmasti heidän tansseihinsa uudelleen!

Eilisillan jälkeen minulla on päällä ihan mieletön tanssi-innostus ja tekisi mieleni lähteä vielä tänäkin iltana tanssimaan hieman lisää! Iltatansseja ei ole valitettavasti tiedossa, mutta sen sijaan aion suunnata salsakursseille tanssipuodille. Luvassa parhaimmillaan viisi tuntia salsaa, jos vain kunto kestää - eiköhän se auta tähän tanssikuumeeseen :) 

Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on ollut huikea tanssiviikonloppu! Hyviä tansseja myös niille, joilla tanssiviikonloppu vielä tänään jatkuu!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vanhempi papparainen voi kai sanoa, että kah...likka on lähtenyt liikenteeseen...good for you! Jotenkin pääsi yllättämään tuo, että olisit Sinitaivaasta pitävä, makuasioista voi muttei kannata kiistellä :)

Triggeri kommentointiin tuli itse asiassa edellisestä kirjoituksestasi, jossa kerroit Kaihosta. Jotenkin Moskovan valot kuulostaa siltä, että onko taustalla jokin venkoilu kuin vakava valinta. Itse kannustan uusien bändien esiinmarssia, mutta samalla toivon heidän rohkeasti tuovan mukanaan hieman uudistusmielistä ajatusta ja asennetta, perinteitä on ihan hyvä kunnioittaa, mutta ei niiden tarvitse olla riippukivinä painolastina. Ovat tulossa omaan vakkaripaikkaan piakkoin, joten ehkä tulee mentyä kuuntelemaan.

Sinä kaipailit jotain swing+lattari-iltamaa, tuollaisia kai käsittääkseni muutamia järjestetäänkin, kulkevat kai jollain "crossover bileet"-nimikkeellä, tanhut eivät ainakaan vielä liene mukana tai tiedä häntä. Noita saatetaan muuten järjestää siel Turuus, koska agitaattoreina toiminevat tanssikurssit-konsernin ohjaajat.

Itse kaipaisin jotain "henkisten härdellien" tanssikurssia. Tanssien ensimmäiset pari tuntia tulee kiipeiltyä lähinnä seinillä ihmetellen, mitä minä täällä teen ja mistä pääsee pois. Ja sitten kun suurin osa tanssitettavista on lähtenyt, niin sitten innostuu jopa hakemaan ja tanssimaan.

Heta Ilona kirjoitti...

Hmm, hyvä pointti. Ehkä Moskovan valojen takana onkin se, että kaikki bändit oikeasti vihaavat sitä ja soittavat sitä vain vitsillä :D En tiedä, ehkä se uppoaa vanhempaan polveen mutta minuun ei kyllä kerta kaikkiaan. Käy ihmeessä tsekkaamassa Kaiho, voin suositella! :)

Totta, crossover-bileistä olen joskus kuullutkin. Ehkä pitää joskus mennä kokeilemaan. Kynnys lähteä tanssiseurojen järjestämiin tapahtumiin on vain tosi iso, koska noissa tapahtumissa kaikki seuran jäsenet tuntevat toisensa ja sitten jää helposti yksin, kun ei itse tunne ketään (tämä tuli koettua Sekahaunn sunnuntaitansseissa). Toisaalta, jos vain kerää rohkeuden ja lähtee tapahtumiin niin siellä saattaa tutustua ihmisiin ja sitten tulla tutuksi muiden kanssa itsekin - siis siinä tapauksessa, että uutta kasvoa haetaan, näin ei usein välttämättä tapahdu!

"Henkisten härdelliä tanssikurssi" nauratti. Onneksi tanssit kestävät niin kauan, että ehdit parin tunnin seinäkiipeilyn jälkeen vielä tanssiakin! :D Itse kaipaisin henkisten härdellien ohjausta lähinnä aiheesta naistenhaku-ujous ja sen voittaminen, se voisi olla kurssina hyödyllinen!