lauantai 1. huhtikuuta 2017

Teeriharju 31.3.2017

Eilen pääsin taas todella pitkästä aikaa oikeasti tanssimaan! Suuntasimme Ellin kanssa Teeriharjulle, jossa soittivat Sinitaivas ja Kaiho. Ilmeisesti moni muu oli jäänyt kotiin seuraamaan jääkiekkoa tai lähtenyt jonnekin muualle tanssimaan, sillä parketti oli puolityhjä (tai niin kuin optimisti sanoisi, puoliksi täysi) koko illan. Tämä ei kuitenkaan ainakaan minun osaltani menoa haitannut, sillä tanssimaan pääsi kuitenkin kohtuullisesti ja ne harvat paikallaolijat olivat hyviä tanssijoita! Sitä tosin huomasi olleensa liian pitkään poissa, kun suurin osa tansseista alkoi kysymyksellä, missä olen oikein piileskellyt viimeiset kuukaudet.

Sinitaivas oli minusta parempi kuin koskaan. Foniosastossa oli tapahtunut jälleen muutoksia (tosin en tiedä miten tuore tämä viimeisin muutos on, kun en ole heidän keikoillaan käynyt), ja uusi fonisti oli kyllä todella kovatasoinen - ainakin näin amatöörin korvin kuunneltuna! Uutta ohjelmistoakin päästiin kuulemaan. Sitä riemua, kun lavalta pärähti soimaan alun perin Teflon Brothersin Maradona! Olen aina pitänyt alkuperäisestä biisistä ja sanottava on, että Japen tulkitsema Sinitaivaan versio ei jäänyt piiruakaan huonommaksi!

Kaihosta pidin myös. Piti oikein tarkistaa täältä blogista, olenko ollut heitä kuulemassa joskus aikaisemminkin. Ilmeisesti olen. Nuoret ja taitavat soittajat soittivat hyviä biisejä - paitsi että unohtakaa jo se Moskovan valot, sitä ei kukaan jaksa enää kuunnella - ja myös lattareita saatiin kuulla kiitettävä määrä. Pääsin jopa tanssimaan sambaa! En muista milloin olisin sitä viimeksi tanssinut, ja melkoista räpeltämistä se minun osaltani olikin, mutta hauskaa yhtä kaikki :D Bändin laulajan vahvaa ääntä olen kehunut edellisen keikankin jälkeen, ja kehun sitä jälleen. Mieleen tulee itse asiassa hieman nuori Kyösti Mäkimattila.

Teeriharju on paikkana tosi mukava, vaikkakin alkuillasta parketin liukkauteen joutuu hetken totuttelemaan. Yleensä henkilökunta on todella ystävällistä, mutta eilen kohdalle sattuneella työntekijällä taisi olla huono päivä. Soisin kyllä, että Teeriksellä kävisi enemmän ihmisiä, koska puitteet ovat todella mainiot! Olen sanonut tämän ennenkin, mutta positiivista on myös se, että salin yhdellä seinällä on nykyään isot peilit. Jalkatyöskentelyä sieltä ei pysty seuraamaan (ainiin, eihän tansseissa kuulu miettiä sitä, miltä jalkatyöskentely näyttää, ettei mene suorittamisen puolelle...!), mutta välillä on hauska vilkaista, miltä esimerkiksi tanssiasento näyttää tai ovatko hiukset niin kuin niiden pitäisikin olla.

Minulle on saattanut tulla pieni vakkarikyllästyminen. Tangoa ja foksia (varsinkaan hidasta foksia) ei oikein jaksaisi tanssia. Tosi monet tangon ja foksin biiseistäkin ovat hieman tylsiä, ja se ei ainakaan auta asiaa. Eilen varsinkin naistenhauilla pakoilin vakiobiisejä melko tehokkaasti, mutta lattareita ja swing-tansseja lähdin tanssimaan riemusta kiljuen. Olisiko jossain semmoisia tansseja, joissa tanssitaan vain pelkästään lattareita ja swing-tansseja - kansantansseilla höystettynä? :) 

Tänään tanssiviikonloppu jatkuu Aurassa. Eiköhän siellä ainakin ihmisiä riitä! Törmäillään siis illalla parketilla, ja niillekin jotka suuntaavat ihan muille parketeille, toivotan erittäin hauskaa tanssi-iltaa!


Ei kommentteja: