torstai 27. huhtikuuta 2017

Pavi 26.4.2017

Mainio tanssiputkeni jatkui Pyrkivän jälkeenkin! Suuntasimme eilen Ellin kanssa pyöräillen Paville tanssimaan Sinitaivaan tahtiin. Minä en oikeastaan edes tiennyt mitä odottaa, sillä edelliskerrasta Pavilla oli ehtinyt vierähtää kauan enkä edes muistanut, millainen ilta minulla oli tuolloin. Huolimatta siitä, ettei odotuksia juurikaan ollut, kaikki odotukset ylittyivät silti moninkertaisesti. Minulla oli Pavilla aivan mahtava ilta!

Ihmisiä oli minusta juuri sopivasti - missään vaiheessa ei tuntunut siltä, että väenpaljouteen tukehtuu, ja koko ajan mahtui hyvin tanssimaan. Silti ihmisiä oli sen verran, että tanssimaan pääsi koko ajan (en muista milloin olisin viimeksi oikeasti tanssinut aivan taukoamatta!). Kaiken lisäksi kaikki hakijat olivat vieläpä ihan hirmuisen hyviä tanssijoita! Miten ihanaa onkaan, kun kaikki kappaleet pääsee tanssimaan juuri sinä tanssilajina, mitä kappaleet edustavat. Eiliseen iltaan kuuluivat muunmuassa parit aivan ihanat cha chat, huikeat prinsessaruususvalssit (ei viittaa siis kappaleeseen, vaan siihen fiilikseen, joka tanssista tuli!), unohtamatta hauskoja salsoja, ja mikä riemukkainta - vauhdikkaita sambafiilistelyjä! Ihan huippua päästä tanssimaan sambaa lavalla, sitä kun ei yleensä tanssimaan pääse.

Myös naistenhaulla otin itseäni niskasta kiinni ja suoritin haun jokaiselle kappaleparille. Usein jäin pitkäksi aikaa miettimään ketä hakisin, mutta miehiä oli sen verran mukavasti paikalla, että aina jäi tanssipari vaikka jonkin aikaa hakua harkitsikin. Ehkä se naisten haku ei ole niin paha kuin miltä se välillä tuntuu.

Pavi ei ollut viime kerrasta juurikaan muuttunut - katosta tosin bongasin uudet valopallot, jotka loivat mukavasti tunnelmaa. Henkilökunta oli tuttuun tapaan ystävällistä, ja muutenkin Pavi oli paikkana varsin mukava. Lämmitysjärjestely tosin aiheutti hieman ihmetystä - lavan puoli oli lämmitetty suorastaan tukalan kuumaksi ja pikkuinen "ulkoakvaario" oli saman lämpöinen kuin ulkoilma, eli siellä tanssiessa jäätyi luihin ja ytimiin asti. Noh, ainakin tarjolla oli tehokasta viilennystä, kun ison lavan puolella tuli liian kuuma!

Sinitaivas soitti ilokseni myös normaalilla kokoonpanolla niitä hauskoja uusia kappaleita, joita saatiin kuulla jo Esakalliolla. Glendora ja Ich dich liebe ovat edelleen omat suosikkini, ja tällä kertaa mieleen jäi myös muita uusia suosikkeja. Koskettavaa-foksi on aivan ihana, ja pidän varsinkin sen sanoista. Yhdeksi uudeksi lemppariksi nousi myös Tie jokainen-cha cha.

Koska paikalla oli vain yksi bändi, tauoilla soitettiin välilevyjä. Ne olivat kyllä suoraan joltain toiselta vuosisadalta - hauskaa, miten biiseiksi olikin sattunut valikoitumaan joka genrestä vanhoimmat ja kuluneimmat biisit, ja vieläpä äänitettyinä joskus vuosia sitten. Ehkä ne kolahtivat joihinkin tanssijoihin, mutta minua ne eivät varsinaisesti houkutelleet tanssilavalle...

Kaiken kaikkiaan mainio ilta ja mainio aloitus vapun tanssipläjäykselle! Huomenna jatkuu jorailut Kapakanmäellä, tulkaahan kaikki tekin messiin kuuntelemaan Sinitaivaan juhlaorkesteria vielä kerran - ja yhtä lailla tietysti hurmaavaa Hurmaa :)



Ei kommentteja: