sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ruusulinna 13.12.2014

Olipas muuten taas ihan huippuilta! Loppuillasta tosin meinasi veto jo vähän hiipua. Voisiko olla niin, että kun tanssitaito paranee, sitä tanssii enemmän täysillä ja väsyy nopeammin? Tai sitten vain viikon valvotut yöt vaativat veronsa...

Lumisuusaste on hieman korkeampi kuin lokakuun Ruusulinnareissulla, mutta paikka ja seura on sama :D
Ennen tansseja on hyvä napata huoltoasemakaakaota ...ja leivoksia!


Ihmisiä oli paljon ja tanssia sai koko ajan. Naistenhaulla aktivoiduin ja pääsin, että haen kaikille biiseille jotakuta. Ihan ei toteutunut tämä tavoite, mutta yritys oli hyvä! Ruusulinnan hakujärjestely on kyllä paras ikinä. Kolme tuntia saa jorailla ennen kuin tarvitsee itse hakea. Masurkat mentiin Ellin kanssa kahteenkin kertaan, ja polkkaakin päästiin vaikka kuntoni meinasikin vähän loppua kesken. Illan aikana nautin myös kahdet upeat salsat ja melkeinpä yliannostuksen buggia ja fuskua :) Mikä ei ole missään tapauksessa huono asia, hauskoja tansseja kun ovat.


Sinitaivaasta ei sen enempää, etteköhän te jo arvaa, että minulla ei ole mitään valittamista :) Toisena bändinä oli Pequeno solistinaan Mia Leivo. Täysin uusi tuttavuus ja suhtauduinkin heihin aika skeptisesti. Ihan turhaan! Mielestäni tosi hyvä bändi ja Leivolla oli hieno ääni ja hän oli muutenkin positiivinen ja hyvä esiintyjä.

Lempparihame!
Hiukan olisin ehkä kaivannut enemmän lattareita, ilta oli aika perustanssipainotteinen (tämä sana sisältää siis foksin, tangon, valssin ja humpan) varsinkin Pequenon osalta. En ole oikein vieläkään oppinut pitämään (nopeasta) valssista, joten sitä tuli minun makuuni aivan liikaa. Humpat mentiin kaikki buggina. En ole tanssinut perinteistä humppaa tosi pitkään aikaan!

Ruusulinnan ah-niin-hyvällä-maulla toteutettu sisustus
Ruusulinnan henkilökunnalle on annettava pienet moitteet. Nyrpeää sakkia. Eivät tietenkään kaikki, eräs narikkaihminen oli oikein miellyttävä ja pakollisen sitruunalimuannokseni ostin oikein ystävälliseltä tyttöihmiseltä. Mutta henkilökunnan yleisilmeeseen voisivat ruusulinnalaiset panostaa vähän enemmän. Asiakaspalvelusta kun kuitenkin on kyse.


Nyt on kaiken kaikkiaan erittäin väsynyt, mutta tyytyväinen olo. Jalkoja jomottelee, mutta ajatukset ovat jo seuraavassa viikonlopussa. Teeriharjulle on ehkä päästävä! Ihanaa ensi viikkoa teille, toivottavasti kaikilla on ollut hyvä tanssiviikonloppu :)

Ei kommentteja: