lauantai 13. joulukuuta 2014

Teeriharju 12.12.2014

Ehkä paras ilta ikinä! Oli hauskaa taas päästä pienen tauon jälkeen tanssimaan. 

Ennen tansseihin lähtöä syötiin leipomaani Sinitaivas-mutakakkua :)
 Teeriharjulla oli ihan mukavasti ihmisiä, huomattavasti enemmän kuin viime kerralla, kun siellä olin. Täyttä ei kuitenkaan ollut, ja koko ajan mahtui hyvin tanssimaan. Tanssin ihan hirveän paljon, jopa kaikki naistenhautkin vietin parketilla. Tuttuja oli liikkeellä muutama, ja uusiakin tuttavuuksia löytyi. Tanssin muunmuassa ehdottomasti parhaat cha chat ikinä!

Teini esittelee asuaan Teeriksen vessassa, ja joku hömppä esittelee
virnettään peilissä :D
Loppuiltaa hivenen varjosti se, että sain aika ilkeästi jonkun kanssatanssijan korosta jalkaani, ja sen jälkeen tuntui siltä, ettei uskalla enää hirveästi tanssia. Vetäydyin penkille istumaan, ja jouduin antamaan KOLMET pakit. Tunsin oloni ihan hirveäksi ihmiseksi :( Kyseiset herrat varmaan vihaavat minua koko loppuelämäni. Ääää! Tästä viisastuneena tajusin loppuillaksi paeta ylös parvelle, ja sielläkin jouduin torjumaan yhden tanssiinkutsun. Mega-ääää!


Hassua, että juuri kun viimeksi sanoin täällä, että olen kaipaillut Sinitaivaan biisiä Alle mun sateenvarjon, niin eilenhän he sen sitten soittivat :) Se tuli parina Kellohameen kanssa, ja oli kyllä niin hauskaa päästä tanssimaan vauhdikasta fuskua niiden tahtiin. Huomasin muuten eilen ensimmäistä kertaa, että myös Sinitaivaan Seuraavassa elämässä on ihan älyttömän kaunis kappale. Taitaa kivuta jopa Sinitaivas-lempparieni joukkoon.

Multitaiteellinen taidekuva romanttisesta valaistukseksta!
Helmenkalastajia olen ollut kuuntelemassa varmaan pari vuotta sitten. En muistanut tarkemmin, millainen bändi on kyseessä, mutta mielessäni olen niputtanut heidät sellaiseen perushyvä perinteinen -osioon (missä ovat muunmuassa Myrskytuuli, Henkka&kulkurit ja muut sellaiset). Ja sellaisia he olivatkin. He soittivat muunmuassa sen yhden tosi hauskan jenkan, missä mennään ensin jonnekin, sitten jonnekin, ja "sitten kaikki joukolla kuivaamaan" (olipas taas erittäin informatiivinen selostus). Mikä sen nimi muuten on?

Yhdet siistit ja yhdet semihomeiset tanssikengät tanssien jälkeen.
Pitäisiköhän minun jo heittää nuo vanhat Blochit pois...?
Aamulla oli yllätyin positiivisesti, kun jalkani ei ollut enää ollenkaan kipeä. Maassa on myös oikein mukava kerros lunta, ja nyt on jouluinen olo :) Illalla mennään katsomaan Sinitaivaan viimeistä keikkaa ennen joulua. Paikkana Ruusulinna. Oikein hyvää Lucian päivää kaikille lukijoille!

ps. On muuten aivan ihana tunne, kun on lopettanut ripsivärin käyttämisen tansseissa, ja voi illalla mennä rauhassa nukkumaan eikä tarvitse ensin ruveta jynssäämään silmiä puhtaiksi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisko Urjalan taikayö tuo hienosti kuvailemasi jenkka? :D

Heta Ilona kirjoitti...

Jeps! Sehän se :) Soi muuten päässäni koko pahuksen lauantain ja vielä lauantain tanssien jälkeenkin... :DD