sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Lumo 14.2.2015

Eilen kävimme Ellin kanssa testaamassa paljon puhutun Lumon. Sillä hypetysmäärällä, mitä sosiaalisessa mediassa oli Lumoon liittyen leijunut, olin odottanut jotain vähän massiivisempaa. "Suomen suurin vesipiste" oli erittäin kiva, koska vesimukit olivat valtavan kokoiset ja jonottaa ei tarvinnut, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäivätkin. Ainiin, ilmainen narikka oli myös kiva, mutta se oli mielestäni vähän hölmössä paikassa - ikään kuin ensin olisi pitänyt laittaa tavarat narikkaan ja sitten vasta ostaa tanssilippu.

Paikka oli enemmän urheiluhalli kuin tanssilava, ja vaikka valaistuksella oli saatu aikaan jonkinlaista tunnelmaa niin minua häiritsi se, että valot paistoivat keskelle aivan liian kirkkaasti. Lattia ei luistanut juuri ollenkaan, ja salin ilma oli niin sakean tunkkainen, että se oikein iski vasten kasvoja aulasta tullessa. Yläparvi oli ihan kiva ja sieltä oli hyvä tarkkailla tanssijoita, mutta sinne päästäkseen piti vaeltaa hirveän pitkä matka yläkertaan. 

Miljöö ei siis oikein vakuuttanut. Onneksi paikalla oli kuitenkin aika paljon tanssijoita - joku sanoi, ettei ollut aikaisemmin nähnyt siellä niin paljon ihmisiä - tosin suurin osa minulle tuntemattomia. Tanssimaan pääsi kohtuullisesti. Normaalina iltana olisin varmaan ollut pettynyt tuohon hakumenestykseen, mutta koska olin abiristeilyn jäljeltä vielä hieman väsynyt, pienet tauot eivät haitanneet. Loppuillasta en edes jaksanut seisoskella rivistä, mutta pääsin tanssimaan penkiltäkin :)

Bändit olivat tietysti ihan omaa luokkaansa! Molemmilta bändeiltä puuttui söpö vauhkoileva lyömäsoitinten soittaja: Sinitaivaan Kassu oli sairaana ja La Stradan fiilistelijäpoika jossakin teillä tietymättömillä. Musiikit olivat silti oikein hyvät, Sinitaivasta oli hauskaa kuulla loman jälkeen ja erityisesti pidin Rio Grandesta ja Child's anthemista. La Strada ei ollut ehkä aivan niin hyvä ja monipuolinen kuin yleensä, mutta tykkäsin kuitenkin. Heillä oli hyviä bugg- ja jive-kappaleita, mutta lattareita olisin kaivannut hieman enemmän. Sinitaivaan cha chat ja salsat jäivät illan ainoiksi (kummatkin tanssin Ellin kanssa), rumbat menin kaikki foksina joten minulla ei ole niistä sen suurempaa mielikuvaa. Polkat, jenkat ja masurkat tulivat myös kaikki - Lumossa oli hyvää myös se, että tanssilava oli tosi iso ja polkkaa pääsi menemään oikein antaumuksella!

Lopulliseksi tuomioksi sanon, että en varmaankaan tule Lumoon uudestaan eksymään - ellei paikalla sitten ole jotain Sinitaivaan tai Finlandersin kaltaista huippuesiintyjää. Ei, edes ilmaiset suolarakeet eivät vakuuttaneet! :D

Kuvia en oikein saanut aikaiseksi ottaa, koska narikka oli niin kaukana lavasta etten jaksanut lähteä kännykkä kädessä pööpöilemään ennen tansseja. Hiukset olivat alussa mahdottoman hyvin nutturalla, mutta polkan jälkeen siitäkään nutturasta ei ollut enää mitään jäljellä - asukuvia ei siis kannattanut ottaa enää jälkeenpäin.

Illan paras hetki oli ehkä mäkkimätöt tanssien jälkeen! <3

3 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

Vähän samansuuntaisia ajatuksia heräsi kyseisestä paikasta. 1300 neliön halli alkaa olla jo ihan kohtuullisen kokoinen tanssilava... Itselläni oli ihan hyvä tanssi-ilta. Ainakin haettavia oli runsaasti. Todennäköisesti juuri tuon suuren naisenemmistön takia monilla naisilla oli huono hakumenestys.

Vaikka halli oli iso, alkoi happi tosiaan loppua - samoin kuin allekirjoittaneen paidat. Mutta sehän on vain merkki hyvästä illasta!

Estaba muy divertido bailar contigo, y con tu hermana. ¡Besos para ella también!

Heta Ilona kirjoitti...

Jajaja, pienso que tu última camisa fue definitivamente el mejor :D El lugar estaba mayormente demasiado grande, pero la noche fue divertido! Gracias, voy a dar tus besos para mi hermanita en cuanto la vea! <-- el subjunctivo, no te confundas ;)

JKallio kirjoitti...

Sí, sí, ¡...mayormente! ¡Força Barça! ;)