lauantai 7. helmikuuta 2015

Teeriharju 6.2.2015

No huhhuh. Ei ollut kyllä tietoakaan parhaasta illasta ikinä. Olihan eilen ihan huippujakin hetkiä, mutta suurimman osan ajasta tunnelmat olivat aika matalalla. Johtuneeko sitten siitä, että olin aika väsynyt, vai siitä, ettei Teeriharjulla ollut juurikaan ketään. Ehkä molemmista.


Ilta alkoi itsetehdyillä Runebergin tortuilla, ja sitten lähdettiinkin Tian kanssa ajelemaan Someroa kohti. Matka koostui hyvästä musiikista, henkevistä keskusteluista sekä kuumottelusta, joka johtui poliisiauton edellä ajamisesta. Teeriharjulla oltiin ensimmäisten valssien aikaan. 

Ihmisiä oli mielestäni vähemmän kuin ikinä. Ja nekin vähät tulivat paikalle tosi tiputellen, osa vasta kymmeneltä. Ja yhden jälkeen, kun me luovutimme ja lähdimme kotiin, lavalla oli enää vain muutama pari, vaikka yksi setti oli vielä jäljellä. En kyllä oikein ymmärrä, mitä järkeä on maksaa suhteellisen kallis tanssilippu ja nauttia siitä vain kaksi tuntia? No, kukin tavallaan.

Myrskytuuli oli tosi hyvä, aivan kuten olin odottanutkin. Tahdon tahdon -salsa on ehdottomasti salsojen parhaimmistoa! Heillä on myös tosi nättejä hitaita kappaleita. Buggia olisin ehkä kaivannut vähän lisää. Eija Kantola Omegoineen oli myös hyvä, erityisesti pidin siitä että ensimmäisenä ilmoille kajahtivat Louie ja Vanha swingi. 

Kuten sanottu, ihmisiä oli todella vähän. Nuoria oli ehkä... öm, yksi? Siis yksi sellainen, jolla ei ollut omaa naisihmistä seuranaan. Ei se olisi haitannut, mutta jostain syystä siinä vaiheessa, kun on muutaman kerran joutunut tanssimaan lähentelijäpappojen kanssa niin alkoi jo ottaa päähän. Alkoi ottaa päähän, kun joutui istumaan penkillä. Alkoi ottaa päähän, kun lattarit mentiin kävelynä. Tiedän, aivan väärä asenne, eikä minua normaalisti ota päähän, mutta eilen olin ilmeisesti astunut lavalle väärällä jalalla.


Mutta ei koskaan niin pahaa, ettei jotain hyvääkin (onkohan tuollaista sanontaa edes olemassa?). Yllä näkyvään kampaukseeni olin erittäin tyytyväinen, muutaman tutun kanssa pääsin tanssimaan oikein ihania tansseja, ja Myrskytuulen viimeisellä setillä pistettiin Tian kanssa humpaksi - ei ole varmaan ikinä ollut niin hauskaa :D Ja tietysti minua lohduttaa se tieto, että saan syyttää "huonosta illasta" vain itseäni - mitäs otin niin hölmön asenteen!

Ensi viikolla siis vähän positiivisemmalla mielellä matkaan - ja täytyy myöntää, ettei mieli voisi olla mitään muuta kuin positiivinen, kun pääsee katsomaan ihanaa Sinitaivasta pitkästä aikaa! Sitä ennen kuitenkin englannin ja espanjan kuuntelut (kuumotus), penkkarit ja abiristeily (tupla-kuumotus)! Erittäin hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille, ja pysykäähän kanavalla vähintään huomiseen asti - huomenna luvassa arvonnan tuloksia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, lukaisin tässä sinun ja K:n viimeisimmät tanssirapsut, ja jopa olette samalla innolla olleet liikenteessä :)
Syötävän hyvän näköisiä leivonnaisia, vaikka en ehkä niin runebergien ystävä olekaan, ainakin kaupan versiot ovat monesti semmoisia, että puristamalla saisi kupillisen jotain rasvanomaista nestettä.
Aika mahtava hiuspehko sinulla kyllä on, tuosta vääntää jo kaikenlaista kiehkuraa.
Valitettavaa käytöstä vanhemmilta viejiltä tuommoinen, itse olen ollut sen verran herkkähipiäinen näistä aatoksista, että en kovin helpolla erehdy nuorempaa edes hakemaan. No eipä ole kyllä viime aikoina tullut käytyä tanssimassakaan.

Unknown kirjoitti...

Oli se väen puute kyllä vähän syvältä...mutta onneksi Myrskytuuli on aina niin ihana ! :) <3

Heta Ilona kirjoitti...

Anonyymi: Heh kiitoksia! Harmi vain kun ne vääntämistaidot puuttuvat niin kampaukset ovat aika yksipuolisia :D Pitäisi harjoitella tekemään erilaisia kampauksia, mutta kärsivällisyys ei riitä!
Joo no en tiedä kuinka moni sitten oikeasti käyttäytyi mitenkään asiattomasti, minä taisin vain perjantaina olla sillä tuulella liikenteessä että olin itse liian herkkä! Vanhemmat hakijathan ovat mielestäni aivan tervetulleita siinä missä nuoremmatkin, ikä ei vaikuta mitenkään siihen tanssikokemukseen - vanhemmat saattavat olla jopa parempia :)

Henna: Jep, Myrskytuuli oli niin hyvä! Melkein menin lauantaina Tanhuhovillekin kuuntelemaan, mutta ei sitten jaksanutkaan... :)