lauantai 19. elokuuta 2017

Esakallio 18.8.2017

Olipas vallan mainiot tanssit eilen Esakalliolla! Sinitaivas oli palannut lomiltaan ja sen lisäksi paikalla oli ykkössuosikkeihini kuuluva KinoJake, joten olin päättänyt jo kauan aikaa sitten, että nähin tansseihin on päästävä! 

Ilta alkoi mainiolla burgerilla Someron Rantatuvalla - iso suositus kyseiselle paikalle ja jättipekoniburgerille! :) Sen jälkeen jaksoi tanssahdella koko illan! Saavuimme paikalle tanssikurssin loppupuolella, joten emme enää ehtineet osallistua opetukseen, mutta ihan hyvältä salsakurssi vaikutti. 


Tanssivaatteena minulla oli Ellin vaatekaapista peritty hulmuavahelmainen hörhelöunelma, jota olen ihaillut jo kauan! Se sopi tanssimiseen mainiosti viileän ja kevyen materiaalinsa ansiosta ja oli muutenkin minusta hurjan kiva - pääsee tanssimekkolempparieni joukkoon ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön jatkossakin! 

Ihmisiä oli paikalla yllättävän vähän, kun ajatteli lavalla soittavia bändejä. Ei kuitenkaan liian vähän, vaan juuri sopivasti. Tanssimaan mahtui mainiosti (varsinkin loppuillasta) ja tanssimaan myös pääsi koko ajan. Oli hauskaa nähdä pitkästä aikaa monia tanssituttuja, joita en ole nähnyt kun olen pyörinyt vain Ämyrillä. Oli niin mukavaa törmätä myös vanhaan Valasrannan tanssileirikaveriin, jota en ole nähnyt kahteen vuoteen! Monet haut kuluivatkin mukavasti naistenrivissä höpötellen ja kuulumisia vaihtaen :)


Sinitaivas on aina vaan niin hyvä! Hassua, miten sitä jaksaa käydä saman bändin keikoilla aina vain eikä koskaan kyllästy. Eilen kiinnitin huomiota erityisesti puhallinosaston hyvään meininkiin ja koreografioihin :D Kesäyön taikaa on edelleen ykkössuosikkini, ja on ihanaa, miten pojat ovat ottaneet sen takaisin ohjelmistoonsa viimeiseksi encoreksi. Toivottavasti se siellä myös pysyy!


KinoJakea melko harvoin näkee niillä lavoilla, joissa minä yleensä käyn (he ovat ilmeisesti jostain kauempaa kotoisinkin). He ovat niin hyviä, että aina kun he ovat jossain lähistöllä, niin heidän tansseihinsa on pakko päästä. Ja aina uudestaan yllättyy positiivisesti siitä, miten mainiota musiikkia heillä on ja miten hyvin he esiintyvät. Tykkään siitä, että heillä on vähän erilaisia kappaleita kuin tanssibändeillä yleensä, ja myöskin paljon omia sovituksia tutuista kappaleista. Minut vakuuttivat eilen varsinkin sambat, Kyllikki-jive, Pettävällä jäällä sekä bändin oma kappale Pyöritä, pyöritä :) On myöskin virkistävää nähdä tanssibändin kokoonpanossa viulu, sellaisia kun harvoin on. Myöskin lusikansoittosoolot olivat varsin piristäviä!


Kaiken kaikkiaan ilta oli valtavan onnistunut, sain tanssia tosi monia ihania kappalepareja ja musiikki oli enemmän kuin kohdallaan - voisi siis jopa todeta, että jälleen saatiin kokea perinteinen "paras ilta ikinä"!

Jalkoja hieman jomottelee eilisen jäljeltä, mutta silti on valmistauduttava koko päivän kestävään kävelyyn ja ehkä jopa tanssimiseen - suuntana on nimittäin seuraavaksi Tanssi Vieköön -messut Helsingissä! Suunnitelmissa on ainakin uusien tanssikenkien katselu, saa nähdä millaiset yksilöt mukaan tänään lähtee vai lähteekö ollenkaan. Hauskaa tanssillista (tai tanssitonta) lauantaita kaikille muillekin!

Ei kommentteja: