lauantai 5. elokuuta 2017

Esakallio 4.8.2017

Nyt on kyllä sanottava (silläkin uhalla että kukaan ei enää kohta usko minua), että minulla ei ole ikinä ollut tansseissa niin hauskaa kuin eilen! Koko ilta oli suorastaan yhtä juhlaa <3

Saavuin Esakalliolle hyvissä ajoin, ja ehdin jo huolestua, ettei paikalle saavu juurikaan ihmisiä, sillä heitä ei tanssikurssilla paljoa ollut. Myöhemmin heitä kuitenkin saapui, hyväksi onneksi juuri sopivasti, niin että parketti oli täynnä mutta tanssimaan mahtui kuitenkin mainiosti. Loppuillasta tilaa oli jopa ruhtinaallisesti.

Iltaan mahtui aivan mahdottoman monta hauskaa, ihanaa ja vauhdikasta tanssia, ja tanssia sai kyllä todella sydämensä kyllyydestä. Monipuolinen ja äärimmäisen laadukas musiikki pisti kyllä tanssijalan vipattamaan ja iltaan mahtui todella montaa eri tanssilajia - pääsin jopa polkalle! Iltaan mahtui yllättävän paljon lattareita ja jopa kahdet salsat, joista tosin ne paremmat (Hurman) jäivät tanssimatta. Kyllä sydän itki verta kun katselin muiden jorailua :D

Ja nyt on aivan julkisesti myönnettävä, että Hurma on voittanut minut takaisin puolelleen. En tiedä mitä he tekivät eri tavalla kuin parilla viimeisellä kerralla, vai tekivätkö mitään, mutta olin aivan myyty jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien. Ensinnäkin, Mikki Hiiri merihädässä -valssi oli aivan uskomattoman hauska. Toiseksi, ne salsat. Kolmanneksi, Game of Thrones -tunnarin sovitus vei lähes jalat alta. Neljänneksi, kyllähän se pasuuna taitaakin sopia joihinkin kappaleisiin. Viidenneksi, uusi kappale Viattomat oli livenä niin ihana että parkuhan siinä meinasi tulla. Kuudenneksi, onhan se Hurma nyt vaan aina Hurma. Tarvitaanko lisää perusteluita? Keksin listaan vielä paljon lisääkin sanottavaa, jos joku ei vielä vakuuttunut! (ps. Kuunnelkaa se Viattomat Spotifysta. Ei kolahtanut minuun ensikuuntelulla eikä vielä toisellakaan, mutta nyt kyllä kolisee niin että oksat pois :D)

Ihana Onnentähti ei luonnollisesti jäänyt yhtään sen huonommaksi, vaan tykitti vähintäänkin yhtä timanttisesti. Salsat olivat auttamattomasti liian hitaat ja olisin kaipaillut jotain kansantanssia heiltäkin, mutta kaikki muu meni kyllä nappiin. Onnentähdet-rumba on suorastaan ykkössuosikkini, se on niin kaunis että sydämeen sattuu! Minusta on upeaa, miten mainiota musiikkia Onnentähti loihtii vain neljän soittajan kokoonpanollaan. Ja upeaa on myös se, että kokoonpanon jokainen jäsen laulaa.

Ai että, eilen oli kyllä niin hauskaa että tekisi mieli jatkaa tanssimista nyt heti. Olisiko jossain tarjolla lauantain aamupäivätansseja? :) Kyllä saa olla tyytyväinen että aloitin tanssimisen kuutisen vuotta sitten. Mitä minä muka elämälläni tekisin, ellen kävisi tansseissa!?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa, että oli kiva ilta! Minä tajusin vasta vähän liian myöhään, että Hurma olisi ollut siellä... Viikonloppu ilman kalenterimerkintöjä, niin tuohan olisi ollut ihan loistava juttu. Oon vaan niin alottelija tässä tanssissa, etten tajua ajoissa tsekata oisko jotain kivaa "lähistöllä" tiedossa :D

Heta Ilona kirjoitti...

Ou, harmi että hyvä ilta jäi väliin! Noh, varmasti tulee vielä monia hyviä iltoja ennen kesän loppua - muista pitää silmällä tulevia tanssi-iltoja! ;) Minä tsekkaan yleensä tulevan tanssitarjonnan tanssi.net -sivulta, siellä on kätevä kalenteri mihin on koottu kaikki tanssit, joten ei tarvitse katsoa erikseen jokaisen lavan sivulta, mitä on luvassa. Suosittelen! :)