perjantai 4. elokuuta 2017

Tanssilippuarvonnan uudet voittajat!

Ja taas kokeilen onneani, josko saataisi tanssiliput tällä kertaa eteenpäin :) Voittajat, olkaa hyvä ja lähettäkää postiyhteystietonne sähköpostiin heta.hovi@hotmail.com, niin laitan teille tanssiliput tulemaan!
 
Ämyrin tanssilipun voitti Nora, tarinallaan: 
"Hmm, nyt kyllä tuli eteen semmoinen houkutin, että pakko kokeilla onneaan...:) Minä lähden viivalle muistollani viime kesän tanssimaratonistani - 3 iltaa, 3 lavaa täyttä timanttia ja tykitystä. Syy siihen, miksi juuri tämä kolme perättäistä iltaa muistuu mieleen aina uudestaan ja uudestaan on yksinkertaisesti kaikki se, mitä matkan aikana koettiin. Sitä on vaikea kuvailla, se ei tunnu mahtuvan järkeen.
Tuo kaikki oli Suomen suven taikaa, tanssit lempibändini tahtiin, Kolmilammin maailman parhaat sunnuntaitanssit, ihanaa musiikkia, kipeitä jalkoja, hyviä viejiä. Nämä kaikki sain kokea ihanien tanssiystävieni kanssa ja viettää aivan huikeaa laatuaikaa ihanan harrastuksen parissa! Nämä kolme päivää olivat niinkin huikeat, että jopa minun tanssikenkäni eivät kestäneet menoa vaan niistä irtosi viimeisenä päivänä pohja...:D Loput tansseissa sitten hippasteltiin sukkasilteen. Tässäpä syytä muistella tätä reissua aina uudestaan ja uudestaan...:)

Valasrannan tanssilipun voitti nimimerkki Theresa, tarinallaan:
"Hidas valssi ja foksi ovat lempitansseja. Tanssiminen itsessään on niin ihanaa ja musiikki vie mennessään, joten jalka vipattaa mihin tahansa tanssiin"

Ja toisen Valasrannan lipun voitti nimimerkki HannuT, tarinallaan:
"Tango - Tunnetila mihin muissa lajeissa ei pääse"

Onnittelut jälleen voittajille! Toivottavasti voittajat jäivät tällä kertaa viimeisiksi eikä uutta arvontaa tarvitse enää suorittaa :D Kaiken varalta annan voittajille aikaa ensi sunnuntaihin (13.8.) asti ottaa minuun yhteyttä!

Ja tänään kaikki lähtee Hurmaantumaan (ai että, maailman ärsyttävin tanssitermi) Esakalliolle mun kanssa, eikö niin? :) Törmäillään parketilla!

Ei kommentteja: