tiistai 18. elokuuta 2015

Esakallio 14.8.2015

Ei, en ole kuollut, muuttanut Siperiaan enkä liioin unohtanut blogiani. Viime aikoina on vain ollut niin paljon fiilisteltävää ja asioita hoidettavana Espanjaan lähtöä varten (18 päivää jäljellä, ihan käsittämätöntä!), etten ole saanut aikaiseksi kirjoittaa ainuttakaan postausta. Silloin kun on joskus ollut ylimääräistä aikaa, olen väsymyksissäni maannut sängylläni ja tuijottanut kattoon :D Joten pahoittelut pienestä postaustauosta! En lupaa, että tahti palaa entiselleen, ainakaan nyt ennen Espanjaan lähtöä. Katsotaan sitten uudelleen kun olen asettunut aloilleni siellä :)

Viime perjantaina olin tosiaan Esakalliolla, viimeistä kertaa tänä kesänä. Esakallion tanssit toki jatkuvat vielä lokakuuhun asti, mutta minulle tämä perjantai oli viimeinen. Lähdimme pitkästä aikaa matkaan vanhalla kunnon tanssiporukalla: minä, Elli ja Tommi.


Valitsin melko riskialttiit vaatteet: uudet kukkahousut. En ollut käyttänyt housuja vielä kertaakaan missään ennen noita tansseja, joten en tiennyt miten ne käyttäytyvät. Osoittautuivat kuitenkin oikein mukavaksi tanssivaatteeksi - mitä nyt liimautuivat välillä kiusallisesti kiinni reisiin niin että suuremmat hypyt ja jalkojenheiluttelut olivat vaikeita, mutta eipä sitä aina tarvitse sen suuremmin hyppiäkään :) Ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi, kun näitä housuja tansseissa käytän! Olivat mielestäni paljon miellyttävämpi vaihtoehto kuin farkut. Hiustyylistä vastasi luottohiustaiturini Elli, joka loihti ihan todella hienon lettikampauksen <3 


Esakalliolla soittivat Hurma sekä Henkka ja kulkurit. Ensin mainittu soitti taas tuttuun tyyliinsä upean keikan. Jälleen ihastelin heidän uutta POTC-tangoaan. Ei-niin-positiivisena uutena tuttavuutena jäi mieleen cover Haloo Helsingin kappaleesta, jonka nimeä en nyt millään saa mieleeni. Melko laimea kappale. Mutta se olikin sitten ainoa negatiivinen asia Hurman perjantaisissa seteissä :)

Henkka ja kulkurit oli myös hyvä, niin kuin muistin heidän olevan. He olivat oikein erityisen hyvässä vedossa perjantaina! Tanssikansa sai kuulla todella hyvää musiikkia biisi toisensa jälkeen, ja vieläpä oikein energisesti ja mukavasti esitettynä. Huomasin, että Henkka ja kulkurit soittaa aika paljon samoja covereita kuin Sinitaivas, ja muutamia Hurman soittamiakin kappaleita seteistä bongasin. 

Ihmisiä oli paikalla melko vähän (jos ajattelee, että lavalla oli kuitenkin Hurma), mutta kuitenkin tarpeeksi. Tanssimaan pääsi ja hiki tuli (tosin Esalla tulee hiki aina, vaikka vain seisoisi paikallaan). Näin myös monia tanssituttuja, joitakin melko pitkästä aikaa. Kaiken kaikkiaan ihana ilta, ellei jopa paras ilta ikinä. Kotiin lähdettiin jo viimeisten valssien aikana, erittäin tyytyväisinä tanssi-iltaan ja erittäin väsyneinä!

Ei kommentteja: