torstai 20. elokuuta 2015

Valasrannan tanssileiri - päivä 6

Jes, saadaan vihdoinkin tämä viimeinen Valasranta-postauskin ulos! Pahoittelut viivästymisestä, toivottavasti jotakuta vielä kiinnostaa kolmen viikon takaiset tapahtumat... :D

Torstai oli ehkä koko tanssileirin paras päivä. Tosin lähtö kotiin oli edessä, mutta ei sitä ehtinyt ajatella koko päivänä, kun oli niin hauskaa! Leirillä ohjelmassa oli koko päivän salsaa. Mikko Kemppe piti salsatunteja, ensin tekniikkaa ja oppia instrumenteista, ja sen jälkeen musiikintulkintaa. Oli kyllä ehdottomasti leirin parasta antia! Pidin erityisesti rytmi-kuvio-harjoituksista toisella tunnilla. Toivon, että Kemppe on opettajana myös seuraavalla Valaksen leirillä, niin huippuja hänen tuntinsa olivat!

Viimeiselle salsatunnille en enää ehtinyt, sillä piti käydä nopeasti suihkussa ja lähteä ajelemaan kohti Somerniemeä. Ilma oli sateisen synkkä, mutta eipä tuo haitannut - niin hyvä fiilis jäi koko leiristä, että ajeleminen oli ainoastaan mukavaa, hyviä biisejä fiilistellessä ja tanssileirin kommelluksia muistellessa.

Somerolle saavuin (tapani mukaan) aivan liian ajoissa, joten poikkesin ABC:lle vetäisemään hyvät hampparimätöt ennen tansseja. Tämän jälkeen vietin aikaa ABC:n vessassa puhelinta ladaten ja hiuksia laittaen tansseja varten. Turhaahan se oli - "laitanpa kerrankin hiukset auki" -ajatus vaihtui äkkiä tansseissa "en enää ikinä laita hiuksia auki!" -ajatukseksi, kun hiki valui ja hiukset olivat koko ajan naamalla. Enkö minä ikinä opi!?

ABC:n jälkeen otin suunnan kohti lopullista määränpäätäni - Ämyriä. Siellä oli naistentanssit, esiintyjänä Sinitaivas. Ihmisiä oli ihmeen vähän, paljon vähemmän kuin viime naistentansseissa. Tuntui myös, ettei tuttuja ollut kovinkaan paljon. No, me tanssimme Ellin kanssa paljon, joten en joutunut pettymään tanssi-iltaan! :) Sinitaivas oli tapansa mukaan todella hyvä. 

Kirjoitukset jäivät torstaista vähän lyhyiksi, mutta nauttikaa ihmeessä valokuvista, niitä sain nappailtua montakin :D Ensimmäistä kertaa blogissani nähdään myös bändikuvia! Ennen niitä taidokas "asukuva" à la Elli! Kuvia yritettiin ottaa varmaan vartin verran, koska Elli trollasi niistä jokaisen - tämä mielestäni otoksista ehdottomasti paras. Siinä on jopa jotakin taiteellista arvoa, eikö? :D On ainakin minun ja Ellin näköinen <3

Ei kommentteja: