torstai 6. elokuuta 2015

Heinäkuun ykkösbiisit

Jälleen aika listata viime kuun suosikkikappaleet. Heinäkuulta niitä kertyikin aika paljon. Mukana myös muuta kuin tanssimusiikkia :) Yritin taas vähän heitellä ehdotuksia, mihin tanssiin kukin biisi sopii, mutta nämä ovat ihan vain minun vaatimattomia mielipiteitäni!

Janne Ordén, Redrama - Tuhatta Saattoi olla jo edellisellä listalla, mutta kuuluu suosikkeihin edelleen. 
DJ Antoine - Ma chérie Tätä kuuntelin ennen Ranskan matkaa ihan pahuksesti. Ja lentokoneessa. Ja matkan jälkeen. Ja edelleen.
Ressu & Jussi - Polku Foksina varmaankin. Fiilistellen!
Ed Sheeran - I see fire Tämän muistan jo vuoden 2014 Valasrannan tanssileirillä, tämä oli aina venyttelykappaleena. Tosi kiva!
Ed Sheeran - Don't Jos tanssisin west coast swingiä, tanssisin sitä luultavasti tähän kappaleeseen.
Rixton - Me and my broken heart Aika vanha kappale jo, mutta rakastan tuota melodiaa. Ja laulajan ääntä. Ja ihan kaikkea.
Tapo & Raya - Bomba Sarjassamme huiput lattaribiisit, joihin en kyllä mitään lavatanssia lähtisi kokeilemaan. 
Dima Bilan - Nevozmozhnoe vozmozhno...siis mikä? Sanotaanpa vain suoraan, että Lady Flame, mutta venäjäksi. Aivan ihana biisi. Johon voisi mielestäni tanssia vaikkapa fuskua.
Dima Bilan - Number one fan Ihana kappale, josta ei saa tanssimusiikkia tekemälläkään. Paitsi ehkä sitä west coast swingiä. Ehkä minun on opeteltava tanssimaan sitä, niin voin hyödyntää kaikkia hyviä suosikkibiisejäni!
Olavi Uusivirta - Me ei kuolla koskaan Hidasta buggia. 
He's a pirate (POTC teema) Hurmalle kiitos siitä, että tämä biisi soi taas erittäin useasti soittolistallani. Niin hyvä! Myös tangoversiona :)
Jay Santos - Dale morena Ihana lattaribilebiisi!
Tuure Kilpeläinen - Uskoton Aivan ihana salsakappale. 
Gary Moore - One day Tästä puolestaan kiitokset Sinitaivaalle. Olen kuunnellut tätä ihan älyttömästi, ja edelleen kylmät väreet joka kerta, kun tuo kitarasoolo pärähtää käyntiin. Ihan täydellinen hidas fiilistelykappale.
Eagles - Tequila Sunrise Sinitaivaan innoittamana tämäkin löytänyt tiensä suosikikseni. 
Ressu & Jussi - Kemiaa Ihan paras! Ehkä jopa paras ikinä :D Tähän vauhdikasta buggia ja aijai <3
Kyösti Mäkimattila - Suuntatähti Niin kauniit sanat ja muutenkin tosi kaunis kappale. Ei ole varsinaisesti valssi vaan PIILOVALSSI (kuulin tämän termin ensimmäistä kertaa tämän vuoden Valasrannan leirillä), mutta valssia minä tähän menisin. Sellaista fiilistelyvalssia.
WordHarmonic - Maddest kind of love Ihana hidas swingibiisi, tällä kertaa instrumentaaliversiona.
Kalimba - Quien será Sillanpäänkin esittämä chacha-kappale. Ihanat torvet!
Matt Monro - From Russia with love Ihana rumbatyylinen Bond-kappale. Finlanders tätä esittää, ja mielestäni kaikkein ihanin versio tästä on juuri Aarne Hartelinin äänellä laulettu. Mutta kelpaa tämäkin :)
Lou Bega - Sweet like cola Piippolan Joonas soittaa tämän AINA chacha-kursseillaan! Ja on muuten ihan mahtava biisi. Olen popittanut tätä niin monet kerrat automatkoilla.
El Timba - B side mambo Ihan loistava salsa :D Tuo melodiapätkä on vain niin...häiriintynyt xD Tämän bongasin Mikko Kempen salsatunnilta. 

Ei kommentteja: