keskiviikko 5. elokuuta 2015

Valasrannan tanssileiri - päivä 2


Leirin toinen päivä alkoi tukevalla aamiaisella. Tuo puuro on ehkä parasta mitä tiedän! Aamiaiselta suunnattiin Ellin ja Tommin kanssa Masan ja Sannun fuskukurssille. Viime vuodesta muistin, että tämän kaksikon fuskukurssi oli ihan huippu, ja niin se oli tänäkin vuonna. Jalat saivat kyytiä ja hauskaa oli. Ja taas kuultiin uusia hyviä biisejä :)



Fuskun jälkeen seurasi Sami ja Jutta Heleniuksen pyörimistekniikkatunti. Tunnilla paneuduttiin lähinnä lattaripyörähdyksiin, ja lopputunnista otettiin myös vähän foksia ja tangoa. Ihan mukava tunti. Ruuan jälkeen olisi ollut ohjelmassa kaksi tuntia hidasta valssia, mutta kellään meistä ei ollut kovin hidasvalssimainen olo, joten lähdimme suosiolla Valasrantaan jatkotunneille.



Valasrannassa ensimmäinen tunti oli buggia Antin ja Hannan johdolla. Tunnilla oli ihan hirveän paljon ihmisiä verrattuna koulukeskuksen tunteihin, ja varsinkin naisia oli todella paljon enemmän kuin miehiä. Fiilis oli kuitenkin hyvä ja tunti oli suhteellisen nopeatempoinen - tanssimaan pääsi paljon. Bugin jälkeen oli vielä tunti fuskua. 



Päivällisen jälkeen Elli ja Tommi lähtivät ajelemaan kotiinpäin ja jättivät minut oman onneni nojaan :D Ensi vuonna lähdetään leirille porukalla ihan koko leirin ajaksi, eikö niin!? 

Iltatanssit tarjosi Loimaan laatuauto, joten tanssilipusta ei tarvinnut maksaa mitään. Esiintyjänä oli Yölintu. Viime vuonna noissa samoissa tansseissa en ollut kovinkaan vakuuttunut Yölinnun esityksestä, mutta nyt... Nyt en edes tiedä mitä sanoa. Eikö olisi parempi vain myöntää, että Yölinnun päivät ovat luetut? Ihan karmeaa, että solisti ei pysy nuotissa edes yhden tahdin ajan. Onneksi Yölinnun kaksi settiä olivat hyvin lyhyitä ja lopun aikaa saatiin nauttia tanssileirin DJ:den musiikkivalinnoista. Loppujen lopuksi ilta oli ihan mielettömän hauska ja pääsin tanssimaan tosi paljon! 



Monet iltatanssit olivat niin hauskoja juuri sen takia, että niissä oli niin huippuja tanssittajia ja muutenkin huippuja ihmisiä. HotStuff-tytöille kuuluu iso kiitos siitä, että minulla oli leirillä niin hauskaa! <3 (en tiedä kuinka moni heistä tätä blogia lukee, mutta jotka lukevat, tietävät keitä tarkoitan ^^)



Tanssien ja yöpalan jälkeen painuin kuolemanväsyneenä nukkumaan. Sain leirin aikana kuulla huonekavereiltani ihmettelyä siitä, miten pystyn nukkumaan vain yhden ohuen makuualustan kanssa lattialla, mutta helppoahan tuo oli :) Iltatanssien jälkeen oli aina niin kuolemanväsynyt että sitä olisi nukkunut vaikka missä tahansa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin lähdetään! Tai ainakin mää tuun ja Tomppakin sen minkä kerkiää.

Kiitos sulle hyvästä reissusta <3

T. Elmeri

Heta Ilona kirjoitti...

Jee! Ultimatehiihelihii <3