maanantai 3. elokuuta 2015

Valasrannan tanssileiri - päivä 1


Lauantaiaamuna heräsin pirteänä (not) kahdeltatoista, ja lähdin siitä ajelemaan Ylänettä kohti. Matka meni hurjan nopeasti kauniita maisemia ihastellessa. Ja kun käännyin Yläneelle, mieleen tulivat muistot edellisen vuoden upeasta leiristä. Kaikki vanhat tutut paikat olivat ennallaan - romanttinen kirkko, Siwa ja Sale toisiaan vastapäätä, Pentti-kirppari ja tietysti Koulukeskus, jonne suuntasin lattiamajoitukseen ja kursseille.


Suuntasin tänäkin vuonna edistyneiden kursseille, sillä viime kesänä sain niistä tosi paljon irti ja viihdyin hyvin. Ensimmäisenä tuntina oli Sarin ja Jarin foksi. Oli niin hienoa päästä taas Sarin ja Jarin opetukseen! Ovat ehdottomasti yksi lempparitanssinopettajapareistani (onkohan tuo edes sana...)! 

Toisena kurssina oli Katin ja Joneksen (ja taas taistelen sen kanssa, taivuttaako "Joneksen" vai "Jonesin", kun kumpikin kuulostaa yhtä hölmöltä. Voisitteko ihmiset käyttää sellaisia lempinimiä, jotka pystyy taivuttamaan!? :D) hitaat. Erittäin hyvä tunti tämäkin. Tämä opettajapari saa minulta jälleen kiitokset tuntiensa biisivalinnoista. Kaikilla heidän kursseillaan on aina tosi hyvät musiikit!


Yllä ilmeeni, kun vuorossa oli ruoka. Olin etukäteen odottanut leirin ruokailuja, koska Erkki Timperi & co tekee vaan niin hyvää ruokaa. Enkä joutunut tänäkään vuonna pettymään! Se on muuten mielenkiintoinen ilmiö, että tanssileirillä syö aina ihan hirveästi. Sitten kun palaa kotiin, joutuu hetken aikaa totuttelemaan siihen, ettei tarvitsekaan syödä niin paljon, kun ei enää tanssi kymmentä tuntia päivässä. 


Leirin ensimmäiset iltatanssit Valaksella olivat ihan huiput! Ihmisiä oli ihan älytön määrä. Itse olin paikalla jo niin aikaisin, etten joutunut jonottamaan, mutta myöhemmin tulleet ihmiset kertoivat, että jono oli ollut tosi pitkä. Keskivaiheilla iltaa tanssimisesta ei oikein tullut mitään. Liikkuminen eteenpäin oli lähinnä törmäilyä ja ihmismassan mukana lipumista. Mutta silti iltaan mahtui ihan hirveän monet hauskat tanssit, ja polkkaa ja masurkkaa mahtui onneksi hyvin vauhkoilemaan Ellin kanssa :) Olenko jo kertonut mielipiteeni Sinkkujen Japen säveltämästä polkkabiisistä? Se on ihan mieletön! 

Lavalla oli Sinitaivaan lisäksi Jussi & the boys. Bändin ympärillä olin aistivinani jonkinlaista hypetyksen ilmapiiriä, kaikki tuntuivat olevan ihan innoissaan siitä, miten "legendaarinen" bändi on kyseessä. Minä en lämmennyt. Kyllähän he hyvin soittivat ja biisitkin olivat ihan hyviä, mutta eivät välttämättä juuri tansseihin. Liikaa fuskua ja foksia, liian vähän kaikkea muuta fiilistelyä. Onneksi Sinitaivas huolehti kaikesta muusta fiilistelystä erittäin ansiokkaasti :)


Ensimmäinen tanssipäivä Valaksella oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut! Oli ihanaa mennä nukkumaan ja ajatella, että tätä riemua on vielä viisi päivää jäljellä. Ja mikä parasta, myös Elli ja Tommi jäivät kanssani yhdeksi yöksi majoittumaan. Niin hauskaa! <3

3 kommenttia:

JKallio kirjoitti...

Sari ja Jari (kuulostaa vähän niin kuin Tikulta ja Takulta) ovat miunkin lempparitanssinopettajapari! Joo, ei mikään ihan turha sana: 27 kirjainta!

Heta Ilona kirjoitti...

Samiksiii! :D En oikeastaan yllättynyt, että jaksoit nähdä sen vaivan että laskit mammuttisanani kirjaimet... :'D

JKallio kirjoitti...

Joo, mullahan ei ole mitään muuta elämää, kuin Hetan blogin lukeminen ja kirjainten laskeminen... (ja välillä omien sormien laskeminen...)