perjantai 30. toukokuuta 2014

Cha cha

Cha cha on yksi ehdottomista lattarilemppareista! Cha cha oli todennäköisesti ensimmäinen lattaritanssi, minkä opin. Perusaskeleen opin jo yksilölattaritunneilla, joten sen jälkeen oli helppo lähteä tanssimaan parin kanssa.

Rakastan sitä rytmiä! Cha cha kuuluu niihin lattareihin, joissa saa pistää parastaan ja elää ihan täysillä sitä tanssia (paitsi että en ole vielä törmännyt lattaritanssiin, jossa niin EI voisi tehdä... :D). Siinä voi myös tehdä käsillä kaikkia hienoja juttuja sikäli kun kädet ovat vapaina, esim. huiskuissa ja muissa.

Lempparilattarini on ehdottomasti Marc Anthonyn Dimelo, jonka löysin selatessani yhden kaverin iPodia. Hauskimmat muistot tästä kappaleesta ovat viime talvelta: Ennen Wanhojen treenejä popitin kyseistä biisiä täysillä koulumme liikuntasalissa ja pistelin menemään cha chan askelia - tietysti ihan täydellä fiiliksellä :D Sitä säikähdyksen määrää, kun muut luokkalaiset tulivat huomaamattani saliin ja katsoivat minua erittäin hämmentyneinä...

Kaikki ovat varmaan kuulleet Pussycat dollsien legendaarisen Swayn. Itse pidän ehkä vielä enemmän Michael Bublén versiosta, vaikka se ei ihan niin tanssittava olekaan... Jari Sillanpäällä on hieno suomenkielinen sovitus kyseisestä kappaleesta, Keinu kanssani nimeltään!

Ja sitten niihin suomalaisiin cha cha -biiseihin... Nekin ovat kyllä ihania nimittäin! Aikaisemmin jo mainitsin, että Sinitaivaan Pasma laulaa ihanaa Sinä minussa -kappaletta. Alkuperäinen versio on Antti Raiskin.


Ja sitten on Kilpeläisen ihana Ystävänpäivä. Ihanat sanat, tosi hyvä rytmi ja melodia ja muutenkin kaikki kohdallaan! (:

Sinitaivaan vanhemmasta tuotannosta löytyy tosi huikea cha cha, Hetki aikaa. Sitä ei löytynyt Youtubesta, mutta mainitsen kuitenkin, sen verran ihana kappale on kyseessä! :D


Ei kommentteja: