torstai 22. toukokuuta 2014

Pavi 21.5.2014

"Ehkä paras ilta ikinä!" on kommentti, jonka yleensä kuulee tanssi-illan jälkeen minun suustani. Tällä kertaa niin sanoessani tarkoitin sitä todella. Oli ihan uskomattoman hauskaa! (:

Kävin Pavilla ensimmäistä kertaa viime syksynä. Pidin siitä paikkana nyt toisellakin kerralla ihan yhtä paljon. Tosin minusta se ylimääräinen lisäke lavan oikealla puolella (bändin silmin katsottuna vasemmalla) on vähän mielenkiintoinen, sieltä kun ei voi katsella bändiä ja ainakin alkuillasta siellä oli liian valoisaa minulle.

Tanssittajia riitti, ja vieläpä tosi hyviä! Pääsin tanssimaan ehkä elämäni parhaimmat salsat. Lattialle mahtui hyvin tanssimaan, vaikka alkuillasta olikin tosi paljon tanssijoita. Jenkat (sekä letka- että tavalliset :D) ja polkat hypättiin Ellin kanssa, niin kuin meillä aika usein on tapana (:

Illan orkesteri olikin sitten ihan oma lukunsa. Maailman paras Sinitaivas (josta ajattelin höpötellä vielä huomenna lisää...)! Näin nyt ensimmäistä kertaa uuden kokoonpanon, joka aloitti keikkailun viime viikon perjantaina. Ja täytyy sanoa, että en todellakaan joutunut pettymään. Pojat pistivät menemään ihan loistavalla meiningillä ja energialla, ja sieltä tuli kaikki suosikkikappaleet: Alle mun sateenvarjon, Miljoonan markan pakarat, Eturivin tytöt, Rio Grande...
 
 
Yllä olevissa kuvissa illan asua... Valkoiselle kukalle oli käytävä hankkimassa sininen kukka kaveriksi, kun paitakin oli sininen! (:
 
Tänään aamulla sitten kouluun tekemään matikan koetta. Koeviikko alkoi tänään, joten joku voisi väittää, että oli vähän moraalitonta mennä tanssimaan eilen. Mutta täytyyhän sitä nyt vähän priorisoida! (: Seuraavia tansseja joutuu sitten odottamaan ehkä vähän pidempään, koska ainakaan näillä näkymin en ole suuntaamassa minnekään tänä viikonloppuna... Ei sitä tietenkään koskaan tiedä!

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Aivan niin, priorisointi on elämässä aina paikallaan.

Heta Ilona kirjoitti...

Todella erittäin samaa mieltä! :)