sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ensimmäinen

Suurin piirtein kaksi vuotta olen haaveillut omasta tanssiblogista ja suunnitellut sellaisen aloittamista. Olen huomannut, että lavatanssiaiheisia blogeja on tosi vähän, ja osa seuraamistani blogeista on nyt jo tullut tiensä päähän. Joten on aika ottaa itse kynä (lue: näppäimistö) käteen ja lähteä tutustumaan bloggailun ihmeelliseen maailmaan.

Tarkoituksena olisi kirjoittaa kaikesta lavatanssiin liittyvästä, omista tanssireissuistani tanssimusiikin kautta vaatteisiin, tanssilajien ja tanssipaikkojen esittelyistä muihin tanssipohdintoihin. Välillä kirjoitan varmaan myös muusta elämääni liittyvästä. Saa nähdä. Hauskinta tässä on, etten oikein vielä itsekään tiedä, mitä aion kirjoittaa. Otan riemusta kiljuen vastaan kommentteja ja ehdotuksia siitä, mihin suuntaan blogia pitäisi kehitellä. Ja ehdotuksia postausaiheista tietysti myös!

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Tätä onkin jo odotettu! Tästä tulee mun suosikkiblogi. Postausaiheeksi ehdotan isosiskon tanssitaitojen kehumiskirjoitusta. Tai siitä tulee kyllä varmaan juttusarja!

Heta Ilona kirjoitti...

Pistän ehdotuksesi erittäin vakavaan harkintaan! (;