maanantai 12. toukokuuta 2014

Hetan syvin olemus

Heips! Tänään tulisi vähän tarkempaa dataa siitä, millainen ihminen täällä oikeastaan kirjoittelee.

Olen lukion toista luokkaa käyvä maalaistyttö Etelä-Suomesta. Tanssilavoilla vaikutan lähinnä Pavi-Esakallio-Ämyri-Riutanharju-akselilla, ainakin näin kesäisin. Joskus tulee lähdettyä pidemmällekin.

Tanssiharrastuksen lisäksi laulan kahdessa kuorossa. Olen soittanut kauan pianoa, ja vaikken enää käykään musiikkiopistossa niin soittelen joskus omaksi ilokseni. Kirjoittaminen on myös todella lähellä sydäntäni, erityisesti runojen kirjoittaminen.

Ilman musiikkia en voisi elää. Soittimessa soi useimmin suomalainen iskelmä tai latinomusiikki. Tosin minut voi yllättää kuuntelemasta myös klassista tai suomiräppiä… Musiikkimaun vaihtelevuuskin kertoo, että innostun helposti uusista asioista. Usein minulla onkin monta rautaa tulessa, ja samalla suunnittelen jo seuraavia seikkailuja.

Eilen saavutin 18 vuoden maagisen iän. Muutama kaveri tuli yllätyksenä meille onnittelemaan, ja mukanaan heillä oli ehkä hienoin kakku ikinä! (jos asianosaiset lukevat tätä, niin kiitos tuhannesti kaikille, ja erityiskiitos superleipurille!) Siinähän on tanssilava pienoiskoossa (:

 
ps. Mullahan on kolme lukijaa! So excited! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä viitsi, Punastun.. :)

Heta Ilona kirjoitti...

Hih (: Söin sitä kakkua myös aamupalaksi tänään!