lauantai 17. toukokuuta 2014

Esakallio 16.5.2014

Eilen päädyin kuin päädyinkin muutaman mutkan jälkeen Esakalliolle. Seitsemän aikaan istuin vielä kotona pyjamanhousut jalassa, ajatellen että vietän koti-illan kemiankirjan parissa. Mutta parin tunnin päästä hyppelinkin jo Esakallion mäkeä ylös! (:

Olen todella iloinen että tuli lähdettyä. Oli nimittäin ihan mielettömän hauskaa! Ilta oli sekä musiikillisesti että tanssillisesti mitä parhain - eikä sekään haitannut että sukkahousut hajosivat ikävästi heti ensimmäisen puolen tunnin aikana... Ilmakin oli mitä hienoin!

Mikä ihana ilma!
 
Lavalla vuorottelivat Tulipunaruusut ja Taikakuu. Jälkimmäinen on yksi suosikkiyhtyeistäni, ja ensimmäinen yllätti iloisesti soittamalla heti ensimmäiseen settiin jenkat ja polkat. Taikakuu soitti tapansa mukaan tosi hyvin, ja aivan ihania kappaleita. "Kaksi onnellista" on yksi lempparivalsseistani, "Odota mua" on ihana hidas ja eilinen aloitusbiisi "Saanko luvan" on ihanan hyväntuulinen perusfoksi, joka saa aina hymyilemään. Koko illan sai nauttia erittäin tanssitavasta musiikista - joskin lattareita olisin kaivannut hiukan enemmän...

Yllättävän vähän oli ihmisiä liikkeellä, vaikka orkesterit olivat noinkin hyvät. Koko ajan mahtui hyvin tanssimaan, ja koko ajan myös pääsi tanssimaan, vaikka naisia olikin huomattavasti enemmän kuin miehiä.

Pääsin myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä (sillä kesähän nyt jo on) ulkoiluttamaan kuvissa näkyvää sinistä mekkoa, joka on yksi lemppareistani (:

Jee! En malta odottaa ensi keskiviikkoa, silloin pääsen tsekkaamaan Sinitaivaan uudistetun kokoonpanon Pavilla! (:


Kampauskin onnistui tosi hyvin (:

 

Ei kommentteja: