lauantai 20. syyskuuta 2014

Arkistojen kätköistä: Salsabileet @ Barcelona 30.1.2014

Inspiraatio tähän postaukseen tuli Katerinan blogista, kun hän kertoili päässeensä Wienissä ollessaan tanssimaan (täällä!). Kiitokset siis sinnepäin ;)

Tämän vuoden alussa olimme Ellin kanssa Barcelonassa. Minä olen aina salaisesti haaveillut, että pääsisin joihinkin oikeisiin salsabileisiin (tai muihin lattaribileisiin) näkemään millaista se meininki oikeasti on :) Niinpä siis päätimme että nyt kun kerta ollaan Espanjaan päästy, niin pakkohan sitä on salsaamaankin päästä! Huom, postauksen kuvat ovat kyseiseltä Barcelonan reissulta, mutta salsan kanssa niillä ei ole mitään tekemistä :D


Meillä oli torstai-illallemme muutamakin vaihtoehto, missä olisi saattanut päästä tanssimaan. Ensimmäisenä kokeilimme erästä salsaklubia, mutta minä olin tuohon aikaan vielä pikku napero (lue: alaikäinen), joten tämä suunnitelma meni mönkään. Seuraavaksi suunnattiin sitten Dio-klubille, minne minäkin olin tervetullut :)


 Päiväkirjasta löytyi seuraavaa: "Espanjalaiset...ne tosiaan tietää miten tanssitaan salsaa!! Lähdettiin Ellin kanssa kaupungille, ensin vetäistiin ravintolassa paellat ja sitten suunnitelmissa oli lähteä salsaamaan - - Sitten etsittiin tiemme Dio-klubille. Siellä ei vaadittu täysi-ikäisyyttä, joten marssittiin sisään - - Siellä oli ihmisiä salsaamassa, ja mitkä liikkeet! Ne oli kaikki vähintään 5 kertaa parempia kuin Suomen superpro-tanssijat! Seisoskeltiin siellä mykistyneinä siitä mahtavasta fiiliksestä, ja ihme kyllä meitä tultiin hakee jopa tanssimaankin! Ihan huippua :) "


Minulla oli ihan uskomattoman hauskaa! Oli mahtavaa, kun jotkut miehet tulivat hakemaan tanssimaan. Siellä oli paljon myös muita kuin espanjalaisia, esimerkiksi ulkomaalaisia opiskelijoita. Kaikki olivat hirveän hyviä tanssijoita, ja välillä olin ihan hukassa että mitä nyt tapahtuu, mihin suuntaan nyt pitäisi olla menossa :D Melkein tanssimista hauskempaa oli päästä puhumaan espanjaa - muutenkin tuolla oli hirveän hauskaa kun kaikki espanjalaiset olivat heti ihan innoissaan kun heidän kanssaan vaihtoi muutaman sanan espanjaksi.

Team Samisjalat episode I
Emme olleet klubilla ihan loppuun asti - musiikki loppui vasta 2.30 (mitään livemusiikkia siellä ei ollut, vaan ihan DJ) ja ajattelimme, että seuraavanakin päivänä pitää jaksaa tehdä jotain :) Meillä oli aikeissa hypätä metroon ja mennä äkkiä hotellille nukkumaan, mutta eipä se metro kulkenutkaan enää siihen aikaan. Siispä kävelimme tunnin verran halki keskustan, kun emme viitsineet ottaa taksia :) Ei haitannut ollenkaan, sillä Barcelona oli yöllä(kin) ihan uskomattoman kaunis kaupunki! Sitä paitsi olin niin fiiliksissä että oli varmaan hyvä vähän rauhoittua kävelemällä ennen kuin meni hotellille nukkumaan.


 "Mut ai että, oli kyllä niin mielettömän hauska päivä ettei sitä meinaa tajutakaan. Mä niin rakastan tätä maata, tää on jotain aivan täydellistä!"

Totta. Sinne palataan vielä joku päivä.

Team Samisjalat episode II

Ei kommentteja: