lauantai 27. syyskuuta 2014

Kapakanmäki 26.9.2014

Oi. Parhaat tanssit ikinä! Olipa muuten ihan huippua päästä taas tanssimaan. Suuntana minulla ja Ellillä oli tosiaan Kapakanmäen päättäjäiset, bändeinä Sinitaivas ja Pekkaniskan pojat.

Kapakanmäki on ihana paikka, sitten kun muutaman ensimmäisen biisin jälkeen tottuu huippuliukkaaseen lattiaan. Päättäjäisten kunniaksi tuolla oli eilen myös huippuhieno ilotulitus. Ihmisiä oli ihan älyttömästi ja välillä melkein tuli epätoivo kun yritti puikkelehtia siellä kaikkien joukossa, mutta loppuillasta tuli lisää tilaa ja mahtui tanssimaan oikein mainiosti.

Sinitaivas oli niin hyvä! Uusia biisejä oli otettu ohjelmistoon ja kuulin Manzanillankin ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla. Onneksi tässä lähiaikoina tulee olemaan tosi paljon Sinitaivaan keikkoja :) Pekkaniskan pojat oli myös hyvä, heillä on tosi hauskaa perinteistä tanssimusiikkia. Suosittelen muuten kuuntelemaan heidän biisinsä Törmäsin enkeliin, ihan huippu bugg-biisi! Siitä plussaa molemmille bändeille, että polkkaa, jenkkaa ja masurkkaa pääsi tanssimaan paljon!

Yksi asia, mikä minua Kapiksella häiritsi, oli naisten rivi, varsinkin naisten hauilla. Onko täysin pakollista vetää se rivi puoleen väliin lavaa, niin että kaikenlainen hakutoiminta on täysin mahdotonta? Mielestäni olisi fiksua muodostaa se rivi ensin, ja sitten lähteä rauhassa hakemaan seuraavaa tanssittajaa. Mutta kai sitä sitten pelätään että jäädään ilman miestä jos ei juosta jo vastaan ennen kuin mies on edellistäkään palauttanut! Pidemmän naistenhaun piileskelin suosiolla kahvilan puolella.

En ole nyt viime aikoina tottunut valvomiseen, joten tanssien jälkeen olin ihan todella väsynyt. Kotimatkan uinailin tyytyväisenä takapenkillä, ja kotiin päästyämme oli ihanaa repiä piilarit silmistä ja kaatua sänkyyn. Tietäen, että viikon päästä uudestaan! <3 


Historian yo selätetty ja sitten tanssahtelemaan!
Siellähän ne Kapiksen valot jo näkyy... :)
Siellä oli joku tuommoinen bändikin paikalla. Oli muuten aikas hyvä!
Löysin kiven!

Ei kommentteja: