maanantai 29. syyskuuta 2014

Sillanpää - Rakkaudella merkitty mies

Ylppärit syksyn osalta ohi! Aamulla kärvistelin vielä ranskan kokeessa ja kirjoitin mielestäni erittäin hauskan pikku kirjeen kuvitteelliselle ranskalaiselle naapurilleni :D Tuloksia odotellessa...

Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi ladata Spotify premiumin. Se on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Ensi töikseni etsin Sillanpään uuden levyn Rakkaudella merkitty mies ja kuuntelin sen läpi. Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että TÄYTTÄ KULTAA alusta loppuun asti.

Tanssii kuin John Travolta on ihan mielettömän hyvä! Olen sitä kuunnellut jo ennen kuin levy edes ilmestyi. Malagaan ja Liekeissä ovat vanhoja tuttuja, ihan mahtavia fiilisbiisejä joista tulee niin kesä mieleen :) Levyn nimikkobiisi Rakkaudella merkitty mies on ihan JÄÄTÄVÄ. Kuulin sen ensimmäistä kertaa viime jouluna Hartwallilla ja rakastuin siihen ihan täydellisesti. Nyt kuulin sen sitten ensimmäistä kertaa sen jälkeen ja ymmärrän täysin miksi rakastuin :D Niin hyvä!

Mitä tulee hitaampiin biiseihin, nekin ovat todella laadukkaita. Sinä ansaitset kultaa on aivan ihana, siinä on tosi nätit sanat ja muutenkin ihana tunnelma.  Alku taas oli ihan omaa luokkaansa, rakastan sitä pianosäestystä! Tausta on jotenkin kauniin pelkistetty, mielestäni siinä on juuri sopivasti ja Sillanpään hieno ääni pääsee oikeuksiinsa. Ikuisesti on ihana, se voisi olla tosi kiva musiikintulkintakappale!

Levyllä oli yksi kappale, jota kuunnellessani en voinut kuin tuijottaa tietokonetta suu auki, ja selässä juoksi kylmiä väreitä. Muuri. Kuunnelkaa ihmeessä. Siinä biisissä on vain jotain ihan maagista. Lyön vaikka vetoa, että viimeistään C-osan kohdalla kaikilla menee iho kananlihalle ;)

Nyt on taas hirveä hinku Sillanpään keikalle! Hänellä ei nyt vain taida olla oikein tanssikeikkoja ennen joulua...

Ei kommentteja: