keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Arkistojen kätköistä: V2 13.3.2014

Valtatie 2 on ehdottomasti yksi parhaita talvipaikkoja mitä tiedän. Sinne on päästävä tänä talvena ainakin kerran! Ja siellähän on tammikuussa TanssiStarttikin, että varmaan viimeistään silloin suuntaan sinne :) Ajattelin kirjoitella arkistojen kätköistä -postauksen sieltä, tämän vuoden maaliskuulta.

"Oooooh <3 Mulla oli ihan maailman parhain tanssi-ilta eilen! Tiedän, että sanon tän aina, mutta nyt tarkotan sitä ihan oikeasti :) Oli ihan hirveen hauskaa ja huippua ja ihanaa ja parasta <3"

"Ja odotukset oli ihan pilvissä asti, koska esiintyjinähän oli Sinitaivas ja Neljänsuora."

"Tanssillisesti ilta oli varmaan mun elämän onnistuneimpia. V2:lla on ihan huiput miehet."

"Musiikki oli ihan huikeeta, niinkuin tietysti odotinkin (en osannut vielä maaliskuussa kirjoittaa niin kuin erikseen...). Sinitaivaalla oli ihan huikeat setit, ne soitti myös Vastasyntyneet, kun erikseen toivottiin. Ja Neljänsuoraa en ollut nähnyt pitkään aikaan, joten oli hauskaa nähdä ne. Ihan huippuvedot oli niilläkin! Ihanan vauhdikkaita biisejä."

"Voi että, mä RAKASTAN tanssia <3"

V2 on sen verran kaukana, ettei sinne kauhean usein viitsi lähteä. Olin siellä ensimmäisen kerran tämän vuoden TanssiStartissa, ja rakastuin siihen ihan heti! Minusta lava on tosi hieno, mukavan kokoinen ja hauskoilla liikennekylteillä varustettu :) Ja kaikkein suurin syy rakastaa kyseistä paikkaa on tietysti Olvin sitruunalimu, johon tutustuin ensimmäistä kertaa juuri siellä. Suosittelen! Viime kerralla tosin lattia oli vähän huonossa kunnossa, siellä oli vettä ja hiekkaa ja saumat tuntuivat ikävästi jaloissa.

Maaliskuussa lavalla olivat Neljänsuora ja Sinitaivas - näiden kahden bändin yhteistanssit ovat ihan mahtavia! Muistan, etten olisi millään halunnut lähteä noista tansseista kotiin. Oli niin hauskaa, pääsi niin hyvin tanssimaan ja tanssittajat olivat ihan hirveän mukavia :) 

Ensi viikonloppuna saatte sitten vähän tuoreempia tanssiraportteja, kun suuntaan (vihdoinkin) tanssimaan. Ensin pitää kuitenkin kärvistellä filosofian kokeessa ja historian yo-kokeessa, joten palaankin tästä kirjojen ääreen... :D

Ei kommentteja: