maanantai 1. syyskuuta 2014

Syyskuun ensimmäinen

(postauksen erittäin taiteelliset kuvat otettu viime vuoden lokakuussa)


Olen ehdottomasti kesäihminen, mutta myönnettävä on että syksyssä on jotain maagista - jotain, mikä saa minut rakastumaan syksyyn joka vuosi yhä uudelleen ja uudelleen.


Syksyllä voi pukeutua lämpimään villapaitaan ja vetäistä villasukat jalkaansa, istua vilttiin kietoutuneena ja kuunnella syyssateen tanssia peltikatolla. Syksyllä voi vetäistä kumpparit jalkaansa ja lähteä metsään kävelemään ja katselemaan hiljalleen keltaisiksi ja punaisiksi värjäytyviä lehtiä. Syksyllä on ihanaa asua maalla (tosin niin on kaikkina muinakin vuodenaikoina :D), kun luonto on niin kauniina. Syksyllä on hauskaa kun voi marssia ovesta ulos omenapuutarhaan ja popsia välipalaksi oman pihan omenoita ja luumuja.


Syksyllä voi juoda teetä! Minä rakastan teetä, eikä mikään ole ihanampaa kuin se että kaapissa on montaa eri laatua teetä ja sitten teehetken koittaessa voi punnita pitkään ja hartaasti, mitä laatua juuri sillä hetkellä tekee mieli :) Teekupposen kruunaa lusikallinen hunajaa <3


Vaikka kesälavat ovat ehdottomasti kaikkein romanttisimpia, ei tanssiharrastus todellakaan lopu syksyn tullen. Talvilavat ovat ihan huippuja myös: Rakastan Teeriharjun lattiaa (sillä on tosi hyvä tanssia!) ja Auran nuortentalolla on aina aivan ihana tunnelma. Syksyllä ja talvella on aina hirveän hauskaa juosta täyttä vauhtia autolta parkkipaikan läpi lavalle, kun ulkona on niin kylmä ja sitten pääsee sisälle lämpöön :) Syksyllä ja talvella tansseissa ei edes tule niin kuuma, kun ulkona on kylmä.


Sitä paitsi, kuka voisi olla pitämättä syksystä, kun sen saapuminen tarkoittaa että joulu on myös lähellä!? Minä odotan nyt jo joulua :)

Ei kommentteja: