maanantai 8. syyskuuta 2014

YO-kuulumiset


Heipä hei vain! Huomenna alkaisi sitten yo-kokeet. Oikeastaan aika ihanaa että nyt pääsee vihdoinkin testaamaan tietojaan, kun tässä on kuitenkin aika paljon jo luettukin. Eniten odotan ehdottomasti uskonnon ja historian kokeita! Olisi ihanaa jos kokeessa olisi joku tehtävä johon osaisi vastata tosi hyvin ja saisi kirjoittaa hyvillä fiiliksillä monta sivua :D) Ranskan kuuntelu taas jännittää aika paljon... Minusta on muuten aivan älytöntä, että syksyn kirjoitukset ovat juuri samaan aikaan kuin ensimmäinen koeviikko. Onneksi minun tämä jaksoni on niin rento, että minulla tulee olemaan vain kaksi sellaista koetta, joihin oikeasti tarvitsee lukea.


Huomenna siis ohjelmassa ruotsin kuuntelu ja ranska sitten keskiviikkona. Aina välillä, kun pelkät tylsät kuuntelut alkavat pitkästyttää, olen katsonut Disney-leffoja ruotsiksi ja ranskaksi. Disney-leffat ovat niin ihania! Ne musiikit ovat jotain ihan täydellisyyttä :) (Joku voisi joskus tehdä niistä lavatanssiversioita!) Omat ehdottomat Disney-suosikkini ovat Aladdin, Leijonakuningas ja Tarzan. Pienenä olin aivan rakastunut Aladdiniin (saatan olla edelleen...)!


Sitten kun vastausrivit alkaa jo hyppiä silmissä tai ei pysty sisäistämään enään ainuttakaan teoriaa jumaluuksien olemassaolosta, on ihanaa mennä välillä kävelylle. Tuolla on nyt niin ihana syksyinen ilma! Ei ole mitään parempaa kuin metsätie, hiljalleen nukkumaan menevä aurinko ja luonnon melkein-hiljaisuus, jonka tosin pilaa kävelyreitilleni kuuluva moottoritien melu ):


Ja nyt palaan taas kirjojen ääreen... Oikein kivaa viikkoa kaikille! <3

ps. 11 päivää kuolemanrangaistuksen (=tanssitauon) loppuun!

Ei kommentteja: