sunnuntai 31. elokuuta 2014

Arkistojen kätköistä: Esakallio 20.4.2014


Kun nyt mainitsin Esakallion avajaiset (löytyy täältä) niin onhan minun mainittava myös saman viikonlopun sunnuntaitanssit - ihan huiput sellaiset! :) 

"Jees, eilen oli kyllä ihan huippuilta. Ehkei yltänyt ihan perjantain tasolle, mutta perjantai-ilta nyt olikin ihan out of this world :D"

"Porukkaa oli varmaan vielä enemmänkin kuin perjantaina. Oli jotenkin vähän sekavaa, kun siellä soitti RNO (= Riku Niemi Orchestra) ja ne kun ei ihan puhdas tanssibändi mielestäni oo niin biisit ei aina tullu ihan pareina ja fanitkin vei hirveesti tilaa... Naistenhaku oli ihan kaoottinen, joten seisoskelin suurimman osan ajasta reunalla."

"Mitä musiikkeihin tulee, Neljänsuora oli ihan tosi hyvä :) En ollut edes muistanut, miten energistä niiden lavaesiintyminen on. Ja niillä on ihan huiput biisit! Eläköön elämä on ihan huippu bugg :) Ja hitaat (varsinkin hitaat valssit) niillä on ihan vertaansa vailla <3"

"Ja onhan se totta et Tapani Kansa (RNO:n solistina) oli kyl aika ihana <3"

Tuo viikonloppu oli kyllä tanssillisesti ihan uskomattoman onnistunut! Sehän oli myös pääsiäisviikonloppu. Esakalliolla oli silloin myös pääsiäisleiri käynnissä, mikä varmaan osaltaan selittää valtavaa ihmisryntäystä. Hetken harkitsimme, että olisimme lähteneet myös kursseilemaan, mutta sitten ajattelimme että ehkä nuo iltatanssit riittävät. Ja oli kyllä sen verran hauskaa että ehdottomasti riittivät!

Kuvassa vielä pieni kurkistus asuun, joka minulla oli ylläni tuolloin sunnuntaina. Kyseinen H&M:n mekko on aivan ihana, rakastan tuota kuosia ja se on muutenkin tosi kiva - ainoana haittapuolena on lyhykäisyys, mutta toimii leggingsien kanssa!


Toivottavasti lukijoilla oli oikein mukavainen tanssiviikonloppu! Menkää ihmeessä tänäänkin tanssimaan, Tirvan lavalla ainakin Sinkut ja Kolmilammilla Helminauha (missään muualla ei sitten mitään taida ollakaan :D) Minä menen ainakin nukkumaan.

Ei kommentteja: