keskiviikko 6. elokuuta 2014

VTL TOP10

Ajattelin vielä pieneksi yhteenvedoksi koota mielestäni parhaat jutut Valasrannan tanssileiriltä. Nämä eivät ole missään järjestyksessä, kunhan mietin vain kymmenen asiaa, jotka eniten jäivät mieleeni. Olkaapa hyvät!

1. Tunnelma - kaikki henkilökunnasta kanssakurssilaisiin olivat todella iloisia ja positiivisia ja tanssin riemu suorastaan leijui ilmassa koko leirin ajan. Ihan huippua!


2. Ihmiset - tutustuin leirillä moneen ihan mahtavaan ihmiseen, ja juttelin tosi monen huipputyypin kanssa :) Oli ihanaa, kun kaikki olivat jollain lailla tosi avoimia ja tuntemattomillekin oli helppo mennä tauoilla juttelemaan!


3. Iltamenot  - minusta oli ihan huippua, kun joka ilta oli jotkut bileet ja pääsi tanssimaan. Plussana vielä ihan tosi hyvät artistit!

 

4. Järvitanssit - ensi vuonna en todellakaan pohdi kahta kertaa, osallistunko vai en! Oli meinaan ihan sairaan hauskaa :D


5. Ruoka - joskus kursseilla on käynyt niinkin, että ruoka on loppunut kesken, mutta nyt muonitus meni kyllä aivan nappiin. Ruoka oli hyvää, sitä oli tarpeeksi ja pidin siitä kun salaatteja oli aina joka ruualla erilaisia :)


6. Miljöö - Yläne oli ihan mielettömän kaunis paikka, ja Valasranta on minusta yksi kauneimmista tanssilavoista. Ei kai leiripaikalta mitään muuta voi edes toivoa?


7. Opettajat - opettajat olivat innostavia ja kannustavia ja ihan huippuja! Suosikkiopettajikseni leirillä nousivat uusi tuttavuus Joonas Piippola ja vanha tuttu Susa Matson.


8. Uudet tanssilajit - oli hauskaa päästä kokeilemaan west coast swingiä ja charlestonia ja boogie woogieta (tämänkin taivutus tuottaa ongelmia... Kun se kuitenkin lausutaan "boogie woogiea").

 

9. Musiikki - kursseilla oli minusta oikein erityisen hyvät musiikit - tästä kiitoksia opettajille :)


10. Tekniikkatunnit - ensimmäistä kertaa osallistuin tunneille, joilla aiheena oli pelkkä puhdas tekniikka. Ihan huippua! Niistä sai niin paljon irti, ja tuntui että oma tanssi parani huimasti! ^^

Ei tässä voi oikein muuta sanoa kuin että KIITOS TANSSIKURSSIT.FI, kiitos elämäni ehkä parhaasta viikosta! <3

Ei kommentteja: