lauantai 30. elokuuta 2014

Arkistojen kätköistä: Esakallio 18.4.2014


(tekstissä esiintyvät lainaukset jälleen suoria lainauksia päiväkirjastani, varautukaa erittäin harkitsemattomaan caps lockin käyttöön ja hymiöyliannostukseen)

Koska nyt vietän tätä kuolemanrangaistukseen verrattavissa olevaa tanssitaukoani, ajattelin postailla vähän vanhempaa materiaalia :) Tulossa siis muutamia arkistojen kätköistä -postauksia! Kertokaa ihmeessä jos näitä on tylsää lukea, siinä tapauksessa lopetan heti :D Pitemmittä puheitta - Esakallion tämän vuoden avajaiset. Ihan huippuilta!


"Eilen oli kyllä ehdottomasti PARAS ILTA IKINÄ !!!! :) Mulla ei oo koskaan ollut niin hauskaa <3 Esakallio on ehdottomasti paras tanssipaikka mitä vaan voi olla."

"Ja olin kyllä niin INNOISSANI kun pääsin tanssimaan! Siellä oli ihan tosi paljon porukkaa, Esakalliohan on aika iso paikka, mutta se oli silti ihan täynnä!"

"Ja sitten tanssin yhdet aivan IHANAT salsat - - muutenkin tanssi sujui koko illan ihan sairaan hyvin, mulla oli vaan niin hauskaa :3 Pääsin muuten myös perinteistä hyppyhumppaa, se oli KIVAAAA! <3"

"Sinitaivas oli ihan huippu! Ne soitti just noita uuden levyn biisejä mitkä on aivan ihania <3"

"Illan toisena esiintyjänähän oli Markku Aro Dieseleineen - - En ymmärrä miten joku niin VANHA voi olla niin uskomattoman HYVÄ!"

Muistan, miten ihanaa oli päästä taas pitkästä aikaa Esakalliolle tanssimaan. Reissussa oltiin Ellin ja Tommin kanssa. Olin koko matkan ihan innoissani ja vielä monta päivää tanssien jälkeenkin :) Ja tosi hyvät tanssithan nuo olivat! Hassua, että niistä on oikeasti vasta reilut neljä kuukautta... Tähän väliin on mahtunut niin monta mahtavaa tanssi-iltaa ja vaikka mitä muutakin!

Loppukevennyksenä: yritimme epätoivoisesti ottaa minusta jonkinnäköistä kuvaa silloin vasta suunnitteluvaiheessa olevan blogini banneria varten, mutta enhän minä siinä pelleilemättä onnistunut :D Kuvassa siis myös kyseisen tanssi-illan asu...


ps. Minun tieni käy parin tunnin opiskelusession jälkeen kaverin synttärijuhlia kohti. Menkää muut ihmiset ihmeessä tanssimaan! Riutalla olisi Hurma ja Tomi Markkola, Ämyrilläkin Johanna Pakonen ja In the Mood. Valasrannasta puhumattakaan: Finkut ja Randelinin Kake! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä tulee puoltoääni arkistojen kätköistä -postauksille, älä lopeta niitä! :)

Heta Ilona kirjoitti...

Jee, hauska kuulla! :)