torstai 28. elokuuta 2014

Kesälavat TOP 5

Koska minun tanssikesäni on käytännössä katsoen ohi (tuleehan toki vielä käyntejä kesälavoilla, mutta kyllähän tuolla ulkona on jo aika lailla syksy...), ajattelin listata omat lempparilavani tältä kesältä. Ykköslemppari oli ihan selvä, mutta muut oli kyllä tosi vaikea laittaa järjestykseen!


1. Esakallio
Esakallio on kyllä ehdottomasti minulle se "kotilava", joka ei koskaan petä. Sinne on aina hauska mennä ja sieltä löytyy aina tanssittajia. Tänä kesänä Esakalliolla on ollut ihan tosi hyviä tansseja! Ainoa miinus Esakalliolle siitä, että sieltä ei saa opiskelija-alennusta. Tosin tänä kesänä on ollut kahdet ilmaiset tanssit alle 25-vuotiaille, eivätköhän ne alennukset ole siinä kuittaantuneet...



2. Ämyri
Ihanaa, että olen tänä kesänä päässyt Ämyrille muutaman kerran, viime kesänä kun en ollut kertaakaan. Ämyri on vain niin ihanan tunnelmallinen, perinteikäs ja romanttinen lava. Tämän kesän iloinen yllättäjä olivat naistentanssit, joissa viihdyin tosi hyvin!


3. Valasranta
Yksi kauneimmista tanssilavoista. Tänä kesänä Valasranta tuli tosi tutuksi tanssileirin ansiosta, ja oli tosi hauskaa päästä sinne monena iltana tanssimaan. Valasrannassa käy tosi kiitettävästi nuorta porukkaa! :) Siellä on myös hauska, kun välillä voi käydä ulkoterassilla tanssahtelemassa jos tulee kuuma.


4. Särkkä
Särkkä on kesälavoista ehdottomasti kaunein. Tai no, lava itsessään ei ehkä ole mitenkään erikoinen, mutta ympäristö on ihana. Ja se muutamansadan kilometrin kävely parkkipaikalta lavalle on ihan parhautta :) Onneksi pääsin tänä kesänä käymään Särkällä edes kerran!


5. Kapakanmäki
Tämän kesän uusi tuttavuus. Aivan ihana paikka! Niin romanttinen :) Sekin on kyllä vähän liian pitkän matkan päässä, mutta kyllä sinne nyt pari kertaa kesässä voi ajella. Ehkä tänä syksynäkin vielä kerran...

Mitkä ovat teidän kesälavalemppareita? :)

Ei kommentteja: